2777
2789
عنوان

تبادل نظر فرهنگی هنری

| مشاهده متن کامل بحث + 173603 بازدید | 2695 پست
در 1 دی 1308در تهران زاده شد.
آواز را نزد خانم باغچه بان و تئوری موسیقی را نزد سیروس شهردار و فریدون فرزانه، اساتید هنرستان عالی موسیقی، فراگرفت. وی شیوه? آواز خود را متأثر از بافت و غنای زخمه‌ایِ اساتیدی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی، و محمد سریر می‌داند. محمد نوری در سنین نوجوانی با خواندن اشعار نوینی که برروی نغمه‌های روز مغرب‌زمین و برخی قطعات کلاسیک آوازی سروده شده‌بود، کار خوانندگی را آغاز کرد. آوازهای این استاد، طی پنج دهه، درمیان سه نسل، شأن و اعتبار ویژه‌ای کسب کرده‌است. این هنرمند در حاشیه? سال‌های پرتلاش، با اجرای بیش از سیصد قطعه? آوازی، تقریر و ترجمه? مقالات و سرودن اشعاری از ترانه‌های ماندگار، بیش از پیش خود را در دل مردم این مرزوبوم جا داد. او اخیراً چند اجرا به نفع بیماران خاص داشت. صدای او برای نسل گذشته یادآور لحظه‌های خوب و مهربانی‌های سرشار، و برای نسل امروز، آفریننده? شیرین‌ترین خاطرات است. وی ترانه‌های میهنی زیادی اجرا کرده‌است. یکی از مهمترین و معروف‌ترین ترانه‌های وی، جان مریم نام دارد.
نوری در کنار تحصیل در رشته ادبیات انگلیسی و رشته نمایش، آواز ایرانی را نزد اسماعیل مهر تاش آموخت. بعد از آن نزد اساتید هنرستان عالی موسیقی و از آن‌ها و نوازندگی پیانو را فراگرفت. وی شیوه آوازی خود را با تاثیر از استادانی چون حسین اصلانی، ناصر حسینی پیدا کرد و رفته رفته به شیوه منحصر به فرد خود دست یافت. شیوه‌ای که به سختی می‌توان آن را در زیر شاخه‌ای از شاخه‌هایی چون پاپ، کلاسیک و... گنجاند.
وی به لحاظ پایبندی به اخلاقیات و پرهیز از دروغ و فریب به جایگاه والایی در بین مخاطبان و در اجتماع دست یافت. در سال 85 او از سوی صدا و سیما به عنوان چهره ماندگار موسیقی انتخاب و معرفی شد
او فارغ‏‌التحصیل از هنرستان تئاتر، زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران، و مبانی تئاتر از دانشکده? علوم اجتماعی بود.
سرانجام به دلیل بیماری و وخامت وضعیت جسمانی در9 مرداد 89در بیمارستانی درتهران درگذشت.
روحش شاد یادش جاودان
create avatar
Create avatar

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه..

خیلی صدای قشنگ و گرم و دلنشینی داشتن.

آخی
من شنیدم که مشکلات مالی هم داشتن تو درمان بیماریشون!

بازم غروب یه ستاره مهربون و کم لطفی آدم بزرگایی که ادعای فضل زیادی دارن و بیخودی دم از حمایت از هنرمندان میزنن..

خجالت آوره مسولین بزرگ!!
salam kam peida shodi fairy joon....che ajab fekr konam ye chand mahi aslan nayumadi too ninisite...in topic ham man fekr karde boodam hazf shode tazegia bad az filterinh...khoobi?dokhtaret khoobe?
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
سلام مامی سارا جان ... من مدتی ایران بودم ، مسائلی پیش اومد که پنج ماهی موندگار شدم ... خدا را شکر پاک نشده تاپیک ... اما چرا اینقدر همه چیز تغییر کرده ! احساس میکنم هیچ کسی را نمیشناسم !

دخملکت به دنیا اومد ؟ چه اسم خوشگلی هم براش گذاشتین :* قدمش براتون مبارک باشه ، همیشه زیر سایه پدر و مادرش موفق و سلامت باشه ...

از بقیه دوستان چه خبر ؟
¥ Doing what you like is freedom , Loving what you do is happiness ¥
man ham ziad be in topic nemiumadam chon ba vojoode dokhtaram vaghte film didan nadashtam...dokhtaram alan 5 maho nimeshe ...site ye moddat filter shode bood...kheilia be in topic ezafe shodan va too bahs ha sherkat mikardan,hoorisa ham kheili vaghte ke nist va hamintor papagina, ye topice jalebe dige ham baz shode ke ma alan too un bahs mikonim , agar doost dashti bia

mamnoon az lotfet, omidvaram dokhtare to ham hamishe salem va salamat bashe
آسایش دو گیتی نفسیر این دو حرف است

با دوستان مروت با دشمنان مدارا
حوریثا برام نوشته بود که برگشته ایران زندگی کنه ... گفته میاد سر میزنه اینترنت گاهی ! فعلا خبری ازش ندارم....

کدام تاپیک ؟

آخه برای چی فیلتر ؟! دیگه درد و دل چند تا مادر و به دنبال مادر شدن ... که دیگه فیلتر نداره ...
آره کلوب ها را دیدم که حذف شده ! از روز اول من مطمئن بودم یک روز حذف میشه ... این همه آزادی تو سایت ! مگه میشه ؟ تجمع بیشتر از دو نفر اونم پنهانی ، باید شنود باشه ، چون فرصت نمیشه و حجم بالاست ، پس بهتره کامل پاک بشه ، اصلا چه معنی داره این همه آزادی چت روم ؟!!!
امروز عجیب یادم به روزهایی افتاد که در این اتاقک مجازی دور هم مینشتیم و حرفهایی میزدیم خوب و گاهکی خوب تر ... یادش به خیر

دلمان گرفت اساسیی .....
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.