2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست
بلو لایبری تو تلگرام خیلی خوبههه کتابای عالی و پادکست های خیلی خوبی میزاره😍😍😍

مرسی عزیزم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه زمانی می خوندم بعدش پشیمون شدم هم چشم درد می گیره هم ارزش کاغذی خوندن کتابو نداره 

کاغذیشو خوندن یه لذت دیگه داره جاهایی که دوست داری می تونی خط بکشی و بعدش کتابو نگه داری خاطره میشه برات 

الهی ... در جستجوی چیزی که برایم مقدر نکرده ای ، خسته ام نکن
عه چرا😂😂

نشنیده بودم واژه رو ...

یه چیز عجیبی خوندم و مخم ترکید از این همه واژه ای نامانوس 😂

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
برنامه ندارم ولی کانال تل دارم اگه میخوای 

ممنون میشم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
نشنیده بودم واژه رو ... یه چیز عجیبی خوندم و مخم ترکید از این همه واژه ای نامانوس 😂

😂ببخشی

Castbox

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
😂ببخشی Castbox

😂😂😂

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
منم یه زمانی می خوندم بعدش پشیمون شدم هم چشم درد می گیره هم ارزش کاغذی خوندن کتابو نداره  کاغذ ...

من اگ یه روزی پول دستم بیاد فق کتاب میخرم   بنظرم هیچی لذت بخش از دونستن چیزهای جدید و عقاید بقیه نیست

😂ببخشی Castbox

یعنی جعبه پخش چون صوتیه منم داشتم قبلن

من اگ یه روزی پول دستم بیاد فق کتاب میخرم     بنظرم هیچی لذت بخش از دونستن چیزهای جدید و ع ...

تنها عشق من تو دنیا کتابه 

عاشق بوی کاغذ و تک تک حروف وکلماتم 

الهی ... در جستجوی چیزی که برایم مقدر نکرده ای ، خسته ام نکن
یعنی جعبه پخش چون صوتیه منم داشتم قبلن

اره واقعا مورد علاقمه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.