2777
2789
عنوان

السلام علیک یا اباصالح 🥺😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 21901 بازدید | 3302 پست

﷽ 

💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْرِنا وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرِينَ‌

کلام آنها جز این نبود که گفتند:«پروردگارا!گناهان و زیاده روی ما را ببخشای و گام های ما را استوار بدار و ما را بر گروه کافران یاری ده »💞

سلام دوستــ🤝ــان خوبم 

خوش آمدین 😍

خدایا همه ی ما برای گناهانمون از درگاه شما مغفرت و آمرزش می‌خوایم .

و به لطف شما امیدواریم و از شما می‌خوایم ما

رو‌ ثابت قدم نگه داری و بر گروه کافران پیروز بفرمایی 🤲

که به فرموده شما ،حزب الله هم المفلحون

همانا حزب خدا رستگاران عالمند.🤌

🌿اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید

@نخودچی1403    

@نخودچی1403    

@نخودچی1403    

@نخودچی1403‍ 

@ظهور313    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
فکر کردید بدون امتحان رها میشیم ؟؟!!🛑✨️آیا گمان کرده اید که شما را به خود واگذارند [و به بوته آزمای ...

@خانمحاجآقا    متن اول و چهارم

@خودم متن دوم 

@baharrrrr400   متن سوم و پنجم

لایک کنین که درهم نشه🌹

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@baharrrrr400    

سلام گلم 

برو برای تاپیک زدن 

بسم الله الرحمن الرحیم بگو 

بچه ها اماده

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
@خانمحاجآقا متن اول و چهارم@خودم متن دوم @baharrrrr400 متن سوم و پنجملایک کنین که درهم نشه🌹

متن دوم برای @مهدی_بیا_omidezahra    

امام مهــﷻـدی کیست ؟♥️🥰محمد بن حسن عسکری زاده (۱۵ شعبان ۲۵۵ یا ۲۵۶ هجری قمری /۸۶۹ یا ۸۷۰ میلادی ) ن ...

این و بالایی

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
متن دوم برای @مهدی_بیا_omidezahra

سلام گیج شدمکدوم؟ اثبات ظهور؟؟ 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام گیج شدمکدوم؟ اثبات ظهور؟؟

اره

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اثبات ظهور حضرت مهـ❤️ــ‌دی عج و فراگیری دین اسلام به استناد این آیه شریفه👇اوســ‌ت که پیامبرش را با ...

@مهدی_بیا_omidezahra    

@مهدی_بیا_omidezahra عزیز منن دوم با شماست هستی😘

همون متنو ریپلایم کن گلم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
همون متنو ریپلایم کن گلم

تگت کرد 

این و بالایی

تاپیک بزن 🌷

@مهدی_بیا_omidezahra

ممنون عزیزم 

پست اول 

ختمِ کشوری «  سوره مبارکه : فتـــح  »

وقت غنیمت دان آن قدر که بتوانی 

حاصل حیات ای جان این دم است تا دانی 

به شرطِ همت خودمون 💪

دست خدا با جماعت هست ..

بیایم و سهیم بشیم در این ختم بی نهایت مجرب، به نیتِ سلامتی و تعجیل در فرج حضرت ولی عصر ارواحنا الفداه

قطره قطره جمع بشیم..

تا ان شاء الله یک کار بسیاررر بزرگ انجام بدیم برای زمینه سازی ظهور حضرت ...

مهلت قرأت تا

روز یکشنبه ۲ دی, ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

پست دوم 

اندکی تفکر 💫

آیت الله حائری شیرازی (ره) :

🌕  هر کاری به ذهنتان می آید در این دوره و زمانه ،تا ظهور نشده بکنید ،جلوتر ها نگران این بودیم که بمیریم (در حالیکه)ظهور نشده ؛حالا نگرانیم بمانیم (در حالیکه) ظهور شده (باشد)!

چون بعد ،امام زمان علیه السلام از ما میپرسد که وقتی من نبودم شما چکار کردید؟

چه چیزی به ایشان بگویم ؟ 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

وعده حکومت در جهان😍

وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ «5»

و ما اراده کردیم بر کسانی که در زمین به ضعف و زبونی کشیده شدند ، منت گذاریم و آنان را پیشوایان و وارثان (روی زمین)قرار دهیم .

تفسیر روایی 👇

امام علی (علیه السلام)-  آنان که در زمین ضعیف گشته‌اند آل پیغمبر (صلی الله علیه و آله) هستند که خداوند پس از تلاش ائمّه (علیهم السلام)، مهـــدی  آن‌ها را برمی‌انگیزد تا آنان را عزیز و دشمنانشان را ذلیل گرداند»

.الغیبهًْ للطوسی، 

#رجعت اهل بیت