2777
2789
عنوان

دختر قد ۱۶۵

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 39 پست
ای بابا من همیشه فکر میکردم قدم متوسطه رو ب بالاس نمیدونستم قد بلندم😂😂😂

۱۷۰ دیگه بلنده 😐

من یادمه تو مدرسمون قد ۱۷۰ یا بالای ۱۷۰  از ۳۰ نفر نهایتا ۶ نفر تو این حدود بودن بقیه بچه ها کوتاه تر بودن

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۷۰ دیگه بلنده 😐 من یادمه تو مدرسمون قد ۱۷۰ یا بالای ۱۷۰  از ۳۰ نفر نهایتا ۶ نفر تو این حدود ...

تو مدرسه ما همه همین اندازه بودن ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰، غیر از دو سه نفر ک زیر ۱۶۶ اینا بودن ک جزء آدمای کوتاه ب حساب میومدن

ولی به نظر من قد متوسط و کوتاه یه مزیت خیلی مهم داره اونم اینه که آغایی که باهاش ازدواج میکنن ازشون بلندتره اونایی که قد بلندن خیلی کم پیش میاد شوهراشونم از خودشون بلند‌تر باشن

تو مدرسه ما همه همین اندازه بودن ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰، غیر از دو سه نفر ک زیر ۱۶۶ اینا بودن ک جزء آدمای کوتاه ...

شما کدوم شهرید؟

من خودم ۱۶۸ ام ولی یادمه اکثرا ازم کوتاه تر بودن تا بلند تر همین الانم تو کل فامیل من بلندترینشونم تو خانما

اها تهرانیا که اکثرا بلندن

کی گفته تهران کوتاه داره بلند داره متوسطم داره 

من خودم دوست داشتم که قدشون ۱۷۰ ۱۷۵ ۱۷۸ اینا بوده نمیگم نیست ولی خیلی کمه واقعا اکثر خانما ازم کوتاه تر هستن تا بلندتر 

خانمای فامیلمون میانگین ۱۶۰ هستن