2777
2789
عنوان

بازم باید طرف بشورم الان

313 بازدید | 15 پست

یکم ظرف هست ب نظرتون برم بشورم یا صبح اگه نشورم مامانم نمیزاره بخوابم بیدارم میکنه از طرفی هم ظهر آب قطع میشه تا غروب یه عالمه ظرف جمع میشه 

حوصله ندارم برم بشورم 😣

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم برو بشور بزا با خیال راحت بخوابی 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏

خودتو بزن به مریضی 😂

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
عزیزم مگه ظرف شستن چقدر طول میکشه، مامانت صبح که بیدار میشه ظرفها رو هم بشوره خب

ن من اصلا دست ب سیاه سفید نمیزنم مامانم گناه داره خسته میشه رفتم شستم اومدم

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
2810