2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از ۵ ماه اومد ‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نکردم دیگه . ولی اون همون اوایل ماشبنو زد به نام مامانش .

خب پس از مهریه نمیترسه چون هم تو اقدام نکردی پیش خودش گفته فقط در حد حرف بوده هم اینکه چیزی به اسمش نیست که بترسه دادگاه به نامت کنه

خب پس از مهریه نمیترسه چون هم تو اقدام نکردی پیش خودش گفته فقط در حد حرف بوده هم اینکه چیزی به اسمش ...

سلام. میتونم ازتون راهنمایی بگیرم؟ شما گفتین وسواس تون رو درمان کردین به کمک روانشناس بالینی 

روش درمانی که استفاده کردن میدونین چی بود؟ مثلا روانکاوی بود یا روانپویشی بود یا چی بود؟

سلام. میتونم ازتون راهنمایی بگیرم؟ شما گفتین وسواس تون رو درمان کردین به کمک روانشناس بالینی  ...

سلام عزیزم روانشناسی که من میرفتم فقط گفت گو بود مثلا من یه فکرمو بهش میگفتم در مورد اون باهام صحبت میکرد و راهکار میداد و مهمترینش این بود که من اون راهکارو انجام میدادم حتی اگر میترسیدم یا استرس و اضطراب میگرفتم ولی انقدر انجامش میدادم تا برام اون مسعله حل میشد

سلام عزیزم روانشناسی که من میرفتم فقط گفت گو بود مثلا من یه فکرمو بهش میگفتم در مورد اون باهام صحبت ...

متوجه شدم. خیییلی ممنونم از توصیحتون

امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین و لبهاتون خندون باشه 

نه دیگه دعوا و قهر بود . داشتیم جدا میشدیم . انقدر من تلاش کردم که به اینجا رسید . اونم تنها بودم . ...

چیکار کردی عزیزم که میگی تلاش کردم؟

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍