2777
2789
عنوان

گروه وایبری مامانای تابستون 94

1097 بازدید | 25 پست
سلام هر کس مایل به عضو شدن هست به من خصوصی پیغام بده
خدایا همه توکلم و امیدم به تو هست( ب حق ... لا اله الّا انت سُبحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظّالِمین ...) فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نسیم جون میشه منم توگروهتون ادکنین
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
جشنواره فروش محصولات کارترز فقط تا آخر بهمن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1066180&PageNumber=1 قیمت های جدید فقط تا آخر بهمن بادی حلقه ایی 7500 بادی آستین کوتاه 8500 شلوار 10000 تیشرت 11000 پتو 28000 خشک کن 7800 پیش بند کارترز 7500 پیش بند سه لایه 4500 سرهمی نکست 17000 سرهمی کارترز اورجینال 25000 سرهمی کلاهدار 30000
نسیم جون درخواست دوستی دادم بیزحمت قبول کنید
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
سلام خانما مگه شما باردار نیستین؟ خوب بیاین اینجا دیگه تبلیغاتی هم نیست http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1076115&postID=42121486
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
لطفا سریع تو پست هاتون کپیش کنید.این اسفند در زندگی شما تکرار نخواهد شد برای اینکه اسفند امسال 4تا شنبه ،4تا یکشنبه ،4تا دوشنبه ،4تا سه شنبه ،4تا چارشنبه،4تا پنجشنبه و 4تا جمعه داره که این اتفاق هر 823سال یکبار اتفاق میفته.این اتفاق به کیف پول معروفه پس این متنو برای حداقل 5نفر یا 5گروه بفرست تا در عرض 4روز پول بیاد دستت .این متن بر اساس افسانه فنگ شو هست که در عرض 11دقیقه پس از خوندن باید فرستاده بشه . قابل توجه دوستانی که کنجکاون میتونن توی اینترنت سرچ کنن😧😶..... ............... لطفا اگر بعد از 4 روز پول دستتون اومد بگین. به نظرم خیلی مسخرست فقط از جنبه ی تلقینش شاید یکم منطقی باشه. ولی از دیروز توی واتساپ و وایبر و لاین و نی نی سایت این صدمین باریه که میبینم