2777
2789
راحت یاد میگیره؟سخت نیست واسش؟

والا من با هدف یاد گرفتن نفرستادمش گفتم بزار فکر کنه یجور تفریحه کلاس زبان مهدکودک ثبت نامش کردم. خوبه مثلا بعصی وقتا تو خونه خودش یه جملاتی میگه خندم میگیره  ، مثلا صبح بیدار میشه یهو میگه هِلو، آیم فاین 😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنر که میخوام ببرمش کلاس بلز  ولی ورزش واسش زود نیست؟؟؟

دیگه به توان بچه و بحث هزینه برمیگرده مثلا شنا عالیه از این سن چون یادگیری شون بهتره مغز بچه ها فوق العاده اس ولی بازم بستگی به خودتون و علاقه اش داره علاقه هم خیلی شرطه مثلا یک کودک از گل خوشش نمیاد بره کلاس سفال خب زده میشه ولی اگه همون کودک بره کلاس نقاشی و دوست داشته باشه خب عالیه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
والا من با هدف یاد گرفتن نفرستادمش گفتم بزار فکر کنه یجور تفریحه کلاس زبان مهدکودک ثبت نامش کردم. خو ...

عزیزم😊

آخه دختر من خیلی بازیگوش و سر به هواست یه جا همسن و سال ها خودشو ببینه بازیش میگیره برای همین نمیفرستمش زبان😁

دیگه به توان بچه و بحث هزینه برمیگرده مثلا شنا عالیه از این سن چون یادگیری شون بهتره مغز بچه ها فوق ...

من با هزینش مشکلی ندارم دخترم فوق العاده عاشق آب بازیه ولی اونجا میبرنش تو عمق زیاد شنا کنه ممکنه بترسه و دلزده بشه دختر وسطیم اینجوری بود 

عزیزم😊 آخه دختر من خیلی بازیگوش و سر به هواست یه جا همسن و سال ها خودشو ببینه بازیش میگیره برای هم ...

منم کلاس نمیفرستمش تو خود مهد کودکشون دپارتمان زبان گذاشتن هر روز سر کلاسشون معلمه زبان هم میاد، که شهریش جدا میگیره، دیگه اقد دخترم با هم کلاسیاش این یک سال بازی کرده که دیگه براش جذابیتی نداره سر کلاس اذیت کنه، راستی با آهنگو اینا براشون زبان کار میکنن برا همین هی شعر میخونن خوش میگذره اصلا فکر نکن یه درصد اینا حواسشون جمع باشه 😅

من با هزینش مشکلی ندارم دخترم فوق العاده عاشق آب بازیه ولی اونجا میبرنش تو عمق زیاد شنا کنه ممکنه بت ...

خودتون به عنوان مادر بهتر میشناسید کودکتون گلم ولی کلا یک ورزش و یک هنر واقعا کمک کننده است شاید الان نه در آینده تو مشکلات زندگی همین دو تا خیلی میتونه بهشون کمک کنه 

موفق باشید عزیزم🥰

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊