2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهر همسرم بعد محرم صفر عروسیشه،اونوقت به من نگفتن هنوز تا لباس بخرم اماده شم،یه هفته قبلش میگن،موندم چکار کنم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

۱قبل پریودی بشدت عصبی میشم و استرس نگرانی وپرخاشگررری درونم تلنبار میشه چه داروی مصرفکنم برای این سندرم.۲وقتی به همسرمون بدبینیم چطوررفعش کنیم؟؟؟

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.

😭😭😭😭ببین خیلی دلم‌گرفته این حرفام نمیتونم ب گسی بزنم ببین من ادبم خوبی نیستم زیاد بدم نیستما اما دوس دارم خیلی خوب باشم نماز بخونم ارتباطم وباخدا خیلی محکم کنم ک خیلی ازش بهم رسیدهومن ناشکرم این وسط ی مشکلیه ما سرپرست نداریم بابام ولمون کرده 😭😭😭ببین دارمدمون حلال نیست تروخدا ب قضیه های ناموسی ودزدی فک نکنین اصلا اونا نی ولی خداشاهده مبجوریم چارخ ای ندارم 😭😭😭😭خومن بااون پولا لباس میخرم ونمیشه بااون پولا نماز بخونم درحدیم نیستم بتونم کارکنم چیکار کنم تورخدا😭

منم بعد صفر عروسی سولماز هست از الان لباس خریدم

سولماز کیه؟اخه تا به من نگفتن من چجوری برم بخرم؟؟نباید بگن؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

میخوام برم خونه مامانم نزدیک شرکتمون یه جا هست باقلواهای معروفی داره اما خیلی بزرگن یکیش برادونفر کافیه

الان اگه برا هر دونفر  یکی بخرم زشته فکر میکنن خسیسم؟

سلام به همگی💥

نمیدونم از کجا شروع کنم...

احتیاج به راهنمایی دارم برای درمان افسردگی ، ناامیدی ، بی انگیزه بودن باید چیکار کرد ؟

لطفا دکتر و دارو اینا نباشه چون دوست ندارم دارو مصرف کنم دکترم دوست ندارم برم🤕

میخوام برم خونه مامانم نزدیک شرکتمون یه جا هست باقلواهای معروفی داره اما خیلی بزرگن یکیش برادونفر کا ...

به فروشنده بگو برات نصفشون کنه. و دیگ بقیه فکری نمیکنن. میگن خودشون مدلشون اینه دیگ 

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
سلام به همگی💥 نمیدونم از کجا شروع کنم... احتیاج به راهنمایی دارم برای درمان افسردگی ، ناامیدی ، ب ...

روانشناس ام نمیخای بری؟! 

وویسای دکترای توی گوگل رو گوش بده. یا اینستا 

دوستان کسی تا حالا پیش روانشناس رفته ؟ یا روانشناس خوب سراغ داره؟

من یبار رفتم. قبل ازدواجم. فایده نداشت. اما اگ تو شهر بزرگی و یه خوبشو پیدا کنی عالیه