2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته.حکمت خداچیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست
اخی خدا رحمتش کنه،خواهر شوهر خواهر منم دوسال پیش همینجوری بی دلیل فوت کرد،چن دقیقه قبل از مرگش گفته بود سرم گیج میره بعدش بالا اورده بود تا رسوندن بیمارستان تو حیاط بیمارستان تموم کرده بود نوزده سالش بودو مجرد،خیلی سخته خدا به خونوادش صبر بده
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول فایده نداره یه دختر بودن بدون مادر سخته من حدود5 ماهه مادرمو از دست دادم ارزومه بمیرم خسته ام الکی خودمو دارم با چیزای بیخودی سرگرم میکنم بلکه از سرم بیفته ولی هیچ چیز فرقی نمیکنه
در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
خدانکنه عزیزم.ادم نبایدبه خودش فقط فکرکنه.فکرکن اگه دورازجون خودت نباشی پدرت وخواهربرادرت یاهمسروبچه هات چی به سرشون میاد
سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.
مرسی عزیزم،بیچاره ها ناکام رفتن
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
محیاجان خدا بیامرزتشون،ولی مادرتون راضی نیستن شما اینقد اذیت بشین قوی باش گلم داغت تازست میدونم خدا بهت صبر بده