2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم باردارم گفت...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 143 پست
خداروشکر من موارد فراوان دیدممممم  

اینا هیچوقت ترک نمیکنن نمیتونن اصلا اگرم بتونن کوتاه مدته

منم موارد زیاد دیدم کلا یکیشون ترک کردع اونم ۱۸ سالش بوده سر یه سال به خودش اومده ترک کرده 

تو نمیتونییی از کسییی چیزی بسازی که نیستتت:))-میویس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک خیلی پرگناهم، من یکیو ن دوست نداره

همه گناهکاریم ولی خدا از بندش رو ب نمیگردونه هیچ وقت تو هر لحظه دستتو میگیره اعتماد کن بهش میگی پر گناه  کمش کن🥺🌱

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
الان این چه پیشنهادیه! غیر سقط یه طفل معصوم.شوهرش مدعی میشه من حرفم درست بوده بچه از من نبوده..این ...

وقتی پدرش شک داره که بچه حروم زادس حرفیم میمونه؟

این خانمم برا اثبات ازمایش بده و بعدم به بهونه ای...

اون طفل بیگناه گناهی نکرده بیاد تو زندگی که باباش بچه رو گردن نمیگیره!

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
ببخشیدا ولی بره گمشه انگار از خونه بابات اوردی  چ پدر سگ شدن

آره بابا بره گمشه هر چی میخواد بکنه ولی من قاتل نیستم همه بچه آسیب بزنم هم به خودم اینو کور خونده

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

عزیزم اول با یه مشاور و متخصص صحبت کن بعد یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیر. برو تو سامانه ماوراطب مشاوره آنلاین با روانشناس بگیر صحبت کن و همه چیز رو راحت براش بگو و بعد تصمیم بگیر از دوست و مردم برای مشکلات شخصیت کمک نگیر چون هر کس نظر شخصیش رو میگه.