2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم باردارم گفت...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 143 پست
ممنونم🥺🌱 چقدر همه دوسش دارن از خودم نوشتمش🧚‍♀️

من ک خیلی پرگناهم، من یکیو ن دوست نداره

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ازمایش بده پدرشو در بیار

شوهر خواهر سابق منم معتاد و رفیق باز و شکاک بود بابام بهش گفت میری ترک میدی کمپ بعد میای میری روانشناس اخلاقتو درمان میکنی

اقا ۳ ماه رفت کمپ برگشت به همون حالت برگشت غیر قابل تحمل بود بابامم طلاق خواهرمو گرفت اون مردک هم  با رفیقاش 

تو نمیتونییی از کسییی چیزی بسازی که نیستتت:))-میویس
همه میگن

از من بشنو با بچه مشکلاتت هزار برابره فرصت ازدواج مجددد نداری فرصت تربیت درست بچت خانوادت نمیپذیرنت نمیتونی مستقل بشی خود دانی 

بخدا ادم معتاد شوهر نمیشه من که ندیدممممم ریسک اعتیاد تو بچه هم بالا میره دورازجون

>*
اینم نمونش اینا ترک نمیکنن

دقیقا

من ۱۹ سالم اینا بود الان ۳٠ سالمه  خواهرمم ازدواج مجدد کرده دخترش ۱۲ سالشه خداروشکر زندگیشون خوبه

تو نمیتونییی از کسییی چیزی بسازی که نیستتت:))-میویس

من خودم مخالف سقطم ولی دلم به حال اون بچه میسوزه که همچین پدری داره،در آینده هم کار برای خودت سخت میشه ممکنه کلی فرصت خوب رو از دست بدی.باز بیشتر فکر کن و با یه وکیل خوی مشورت کن

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
شوهرمنم ازوقتی فهمیده دومی رو باردارم باهام حرف نمیزنه خاک توسرش بعضیا در حسرت یه بچه ان اینم میگه ن ...

بگو کار خودت بوده احمق خود ب خود ک بچه نیمده تو شکممم اه

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
2810