2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه شروع کردم واسه از پوشک گرفتن و اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همکاری نمیکنه و من حوصله ندارم ولی یه مدت تلاشمو میکنم شاید موفق شدم.
من عاشق خبر خوشم.
سلام به لنا جون و لیالا چون و بارانا جون و بقیه دوستان امیدوارم خوب و خوش باشید و بچه های گلتون در سلامت کامل به سر ببرن لیلا جون ممنون عزیزم به سلامتی گلم که اتاقش رو چیدین بهت تبریک میگم منم از بهمن سورنا رو گذاشتم مهد کودک خداروشکر دوست داره و باباش میبره میذارش و ظهرا هم میره دنبالش
🍁🍁🍁🍁
سلام به همه خداروشکر دخترمن دیگه پی پی شو میگه ودیگه راحت شدم البته جیششو خیلی وقته میگفت ولی واسه پی پی مقاومت میکرد .که حالا گوش شیطون کر دیگه حل شد خودش میره دستشویی وبعدصدام میزنه که بشورمش
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
مامانا بازم سلام من خداروشکر دخترمو هم.ازپوشک گرفتم هم ازشیشه وخودش تقریبا مستقل شده ولی شبا کنارخودم میخابه البته تقصیرخودمه که ازخودم جداش نمیکنم اخه خودم ازبچگی تاالان ازتنهایی خوابیدن میترسیدم الانم دلم نمیاد دخترمو تنها تواتاقش بخوابونم . حالا اگه میشه واسه این موضوعم راهنماییم کنید .
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
سلاااااااااااااااااام دوست جونا سانازی مبارکه . منم تو فکرشم ولی هنوز کاری نکردم دلم میخاد(برای خانواده همسر) بچه دومم پسر باشه اگه چیزی تو نظرتونه بهم بگید خواهرم عروسی کرد و من مشغول بودم . دخترکوچولوم با همه سازگار نیس و این منو ناراحت میکنه نمیره با بچه ها بازی کنه
زندگی را دوست دارم ...
سلام به مامانای گل.پسر منم مهر نود و دو به دنیا اومده.الان چند وقته می خوام از پوشک بگیرمش.اولش همکاری می کرد.اما الان نه.پی پی رو تقریبا می گه اما جیش رو بعدش می گه که کرد.برام توضیحم می ده که دیگه تو پوشکم جیش نکنم اما تو عمل نه.جایزه دادم.صبوری کردم.اما همکاری نمی کنه دارم خل می شم.تو رو خدا کمک کنید از تجربه هاتون بگین.ممنونم.
Lilypie Pregnancy tickers
سلام دوستان همه چیز داره خوب پیش میره پسرم تا ظهر مهد میمونه قشنگ و من هم باشگاهمو میرم و به کارام میرسم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
ولی دوستان زودتر بچه ها رو از پوشک بگیرید من الان 4ماهه راحت شدم و خیلی عالیه هروقت میگه جیش دارم پی پی دارمذوق میکنم مخصوصا که خیلی هم پسر من ریزه و تو مهد هیچ کس باورش نمیشه دو سال و نیمشه و پوشکنمیشه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام دوستان پسر من آبانیه دو سال و نمیشه. میشه من هم تو جمعتون بیام؟ ا
خدایا برای این هدیه آسمانی که به من دادی به اندازه بزرگی خودت ازت متشکرم. دل همه منتظران را با هدیه هایت شاد کن. خودت مراقب پسرم باش.
منم میخوام دیگه به طور جدى شروع کنم از پوشک بگیرمش. چند بار شروع کردم تا حالا و موفق نشدم راه کردم. الان چند تا پست راجع لن ابن موضوع دیدم، گفتم باهم همفکرى کنیم و آدم وقتى براى کارى پایه داره راحت تَر پیش میره
خدایا برای این هدیه آسمانی که به من دادی به اندازه بزرگی خودت ازت متشکرم. دل همه منتظران را با هدیه هایت شاد کن. خودت مراقب پسرم باش.
2810