2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام به همگی خوبین ؟ خیلی وقت بود نیمده بودم تو سایت خداروشکر همه خوبین سانازی جون مبارک باشه عزیزم لنا جون چه خوب که تونستی بزاری مهد پسر من کلا از بچه ها خوشش نمیاد چه برسه وایسه باهاشون بازی هم بکنه کلا اجتماعی نیست و تو جمع از بغل من تکون نمیخوره و پارک هم میریم اگه شلوغ باشه نمیره بازی کنه منم یه دوروزی هست میخوام کم کم از پوشک بگیرمش بیشتر اوقات میگه جیششو ولی خطا هم داره
CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای گل منم اومدم با ی عالمه تاخیر... دخترک من دیگه پوشک نمیشه و دستشوییشو میگه فقط و فقط گه گاه خیلی کم ازش در میره و دستشویی میکنه و بعد هم بهمون میگه فدای سرت... اشکالی نداره بنظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟!!
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
راستی دوستان الان وقت دست ورزی هست برای کوچولوهامون... هنر خمیربازی و بازی با خمیر (شده آرد و آب و نمک و ی کوچولو روغن صرفا بخاطر طبیعی بودن) رو بهشون یاد بدیم... من برای دخترم تازه خمیربازی خریدم... هرچند زیاد مشتاق نیست ولی خوب بدش هم نیومده خمیربازی باعث میشه دست بچه ها ورزیده بشه...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام به مامانا سانازی کجایی میخام ازت سوال بپرسم اول ازهمه این ک چندسالته ؟وبچه دومو ناخاسته بود یاخاسته ؟ناراحت نشی ازسوالام منم میخام اقدام کنم ولی اطرافیان میگن دختر کوچیکه و ازاین جورحرفا! دوم اینک پسرت شبا جدامیخابه ازت؟؟؟اگ اره به منم از تجربیاتت بگو من حاضرنیستم دخترمو تنها ببرم تواتاقش
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
دخترمنم هنوز ی کوچولو گاهی خطاداره فقط تو جیش بزرگش خداانشالله به هممون کمک کنه اخه خیلی پرژه سختی بود
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
این سرگرمی کم هزینه و ساده برای گروه سنی 3 تا 5 سال مناسب هست توی خونه به راحتی میتونید درستش کنید. به کمی پارچه ، یه دونه دکمه و یه نوار یا ربان نیاز دارید . هماهنگی بین چشم و دست کودک باعث افزایش دقت و خلاقیت کودک میشه آپلود عکس طرز کار : http://kaghaz-rangi.com/kids/1397_button_snake_toy
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام من در پروژه از پوشک گیری کاملا موفق بودم و دو سه ماهی هست جاش رو هم جدا کردم و تنها میخوابه. برای از پوشک گرفتن 4 روز خیلیییییییییییییییییییییییییی اذیت کرد ولی بعدش خدا رو شکر خوب همکاری کرد و هر دو رو میگه و تقریبا خطا نداره. فقط مشکلم اینه که ایستاده جیش و پی پی میکنه
من عاشق خبر خوشم.
سلاااام لنا جان خوش بحالت که تونستی بزاری مهد من مهد خوب پیدا نکردم اطرافمون اصلا از نظر محیط و تهویه مناسب نبودن برا همین نذاشتم مهد .ولی تو خونه خودم دارم باهاش کار میکنم کتاب درک مفاهیم و رنگ امیزی خریدم براش .خیلی اقا ماشاالله
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
سیمین جون من شبا میرم کنارش میخوابم وقتی خوابش برد میرم تو اتاق خودمون میخوابم. بعضی وقتا شب صدام میزنه، منم میرم یه ک.چولو کنارش میخوابم. وفتی خوابید برمیگردم سر جام. ولی اصلابهش اجازه نمیدم بیاد رو تخت ما بخوابه.
من عاشق خبر خوشم.
مامان باران پست ها : 257عضویت:1394/4/15 1395/2/29 - 2:14 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [لینک مستقیم] [وبلاگ] دوستان کم لطف شدید دیر به دیر سرمیزنید نکنه همگی رفتید تو فاز دومی جواب حرف شما نباشه من یکی که غلط بکنم
من عاشق خبر خوشم.
دختر گلم که از حمام رفتن میترسید حالا دیگه خودش تنهایی هر روز میره دوش میگیره و عاشق حمام شده البته خودمم نفهمیدم چی شد که اینجوری شد . رفته بودیم مسافرت وقتی رسیدیم هتل و جاگیر شدیم یه دفعه گفت میخوام برم حمام .و از اونجا بود که علاقه مندیشو نشون داد . توی سفر همش میگفت بغلم کن ولی بازم شکر خدا خوب بود . از توی راه و جاده هم که به تونل میرسیدیم داد میزد و ذوق میکرد حالا هم تو خیابونای سطح شهر میگه تونل کجاست
زندگی را دوست دارم ...
2810