2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
سلام من اگر قسمت بشه میخوام فردا برای الناز خرید کنم. لباس و شلوار و کفش ... الناز تقریبا بیشتر از سه ماهه که رنگها رو میگه... اوایل چند تا رنگ ولی الان حدود 10 تا رنگ بلده . نقاشی هم کم کم داره یه چیزایی شبیه دایره و اشکال هندسی مختلط میکشه مثل دایره ای که شبیه مستطیله
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم میخام فرشامو بشورم ولی شوهری میگه اخرای اسفند میشوریم اخه دخترم هنوزیه خورده خرابکاریشوداره واسه همین میگم هرچی دیرتربشوریم به نفعمونه
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
خریداشم یه دوهفته پیش کردیم یه بلوزدامن گرفتم ویه بلوز شلوار وکفش و.....خلاصه سرتاپاگرفتیم تنش کردم خیلی بهش میومد کفشاش که یکسره پاشه توخونه هرکی هم میاد خونمون اول میره کفشاشو نشون میده
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
دختر من سازدهنی زدن رو یادگرفته ... گاهی سرمونو میبره ولی خداوکیلی بانمک میزنه... رفتم براش گل سر خریدم عینهو کلاهه... با ی گل رز و پر و تور... درست عینهو خارجکیها... ارزون بود همه رنگ خریدم ... فرصت شد حتما عکسشو میذارم...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
دوستان ی نکته مهم.... یادتون نره که از کوچولوهاتون عکسهای تاپ بگیرید و عکسها رو چاپ کنید برای دیوار خونه خودمون یا خونه مادر بزرگ و پدربزرگ... خیلی خوبه ... همه هم عکس بچه رو میبینن در ضمن تحسینمون میکنم که چه مادر بفکری هستیم من که هرساله برای خونه مادرشوهرم ی عکس خوشگلشو دادم...
بــــــــــــــــاران برای کسی تکراری نمیشود، هر وقت بیاید دوست داشتنی است
سلام مامان باران جان مبارک دخترت باشه منم خیلی به عکس اهمیت میدم و یکی از عکسهای اتلیه پارسال پسرمو که روی شاسی بود خواهرشوهرام بردن گذاشتند تو میز تلویزیون خونه مامان خودم هم هست هر سال تولدش حتما میبرم اتلیه ازش عکس میندازم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
من که فردا دوباره همسرم داره میره ماموریت نمیدونم کی باید برم خرید و تمیز کاری کنم من ههمیشه کارهام میفته دم عید به خاطر کار همسرم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
من خرید عید پسرمو تقریبا ماه پیش انجام دادم. فقط لباس خونگیش مونده. رنگهارو تقریبا میشناسه مربع مثلث .دایره رو بلده و میشناسه .مثلث کشیدنش براش سخته با مداد رنگی هایش درستش میکنه. ۱۲امام رو بلده به ترتیب. اصول دین هم بلده. از لحاظ غذا هوردن سر سفره خودش غذا شو میخوره بدون کمک . وخیلی هم تمیز بدون ریخت و پاش .ماشاالله. ماشینها رو میشناسه اتوبوس و مینی بوس و تاکسی و .... وزنگیری هم خوب بوده راضیم. امسال براش واکسن انفولانزا زدم عالی بود
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
2810