2777
2789
عنوان

۱۴۰۰ صلوات هدیه ب حضرت ابالفضل جهت حاجت روایی 🌹💓

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دلت شاد 💓

تشکر.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

۱۰۰

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
۱۰۰ تا... با دلای پاکتون دعا کنید این ماه باردار باشم... حاجت روا بشی عزیزم...

سلام دوست عزیز وهمدردم من ۳بارسقط کردم و۳بار امیدم نا امیدشد ۳بار طبیعی باردارشدم اما با لترزول وکلو واچ سی هیچی فقط تاخیر زیاد وبعدم پریودشدم الانم از موعدم خیلی گذشته اما هیچ حس وحالی ندارم من دلشکسته م وبا دل شکسته م دعات میکنم واز خدا میخوام بحق محمد وآل محمد حاجترواشی وبزودی زود بیای بگی بی بیم مثبت شده وباردارشی و۹ماه رو بخوشی سپری کنی وعزیزت رو صحیح وسالم بغل کنی. آمین 

سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم