2777
2789

اووووه خیلی 

سکوت میکنم 

همیشه معتقد هستم اگر کسی حرکت اشتباهی بزنه،منم جوابش بدم فرقی ندارم که باهاش 

به همین دلیل سکوت کامل و لبخند

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

اره شده 

یه جواب خیلی خوبم تحویل گرفته

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من توی یه همچین جمع مسمومی بودم 

که هرکس از اونجا بلند میشد پشت سرش مسخرش میکردن 

قطع ارتباط کردم و زندگیم خیلی راحته 

این آدما با مسخره کردن عقده های روانی خودشونو تخلیه میکنن فقط محل نده و دور شو

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم
توجه نکن مگه چهره شما حتما باید باب میل اونا باشه

نه حرف اونا برام مهم نیست بعد میام خونه میبینم میگم نکنه واقعا اینطوریه

یه سریم یکی از دوستای راهنماییم گفت چرا انقد موهات کچله(خودش خیلی پر مو بود ما خانوادگی کم موییم) بعد چند سال هنوز حرفش یادم مونده

از دل نرفت آنکه از دیده برفت

قبللنتا تو دماغی حرف میزدم پولیپ بینی داشتم... حتی مامانمم مسخرم میکرد همین باعث شد اصلا با کسی حرف نزنم که یوقت مسخرم نکنن...  بعدشم چندنفری نقطعه ضعفمو فهنیدن شروع کردن مسخره کردن منم دلم میشکستو چیزی نمیگفتم💔 چه روزای بدی بود. آخرین بار یکی مسخرم کرد ۸سال پیش بود پسر خالم بود نامزد هم داشت منم نشستم تو روش تمام عیبو ایرادای خودشو نامزدشو کوبوندم تو صورتش مثل خودش رفتار کردم🤣 خالی شدم.     خلاصه سکوت دربرابر مسخره شدن خوب نیس واکنشی رو هم نباید نشون بدی که طرف بفهمه نقطعه ضعفته دیگه ول نمیکنه .باید مثل خودشون باهاشون رفتار کنی که متوجه رفتار زشتشون بشن. من اینطوری چند نفرو آدم کردم.

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏

برای منم پیش اومده.اما جالبه ضایع ترین آدما این کارو میکنن .خیلی عجیبه !!

نه رفتارم بد و عجیبه ، نه ظاهر خنده داری دارم ، نه عقلم کمه ،،، اما یه وقتایی یه رفتارهایی دیدم از یه سری ضایعات که فک کردم واقعا مشکلی دارم .

واقعا براش متاسفم، هرکی بوده از بی فرهنگی خودشه، آخه به کسی چه ربطی داره من چه لباسی میپوشم یا قیافم ...

بخاطر هویتم و اینکه دختر چ کسیم مسخره شدم... 

بدمکن، از گردش دوران بترس. 
این زمونه سکوت کنی اصلا خوب نیس

موافق نیستم 

من از زندگی و گذشته بقیه خبر ندارم 

اگر کسی رفتار بدی میکنه،خیلی احتمال داره گذشته تلخی داشته یا هزاران احتمال و دلایل دیگه 

هیچوقت به هیچ انسانی جواب نمیدم 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت