2777
2789

منم میخوام برم ولی خیلی دو به شک ام انقد وایب منفی میاد

من تهرانم وگرنه معرفی میکردم

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
منم میخوام برم ولی خیلی دو به شک ام انقد وایب منفی میاد من تهرانم وگرنه معرفی میکردم

منم دو دلم ، نمی دونم چیکار کنم !! اگه تهران سراغ دارین بگین میام تهران ، فقط یک دختر خوب باشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو دلم ، نمی دونم چیکار کنم !! اگه تهران سراغ دارین بگین میام تهران ، فقط یک دختر خوب باشه...

دختر خوب😂

یه دکتر خوب پیدا کردم ب اسم دکتر جواد یزدانی برو اینستاشو ببین

یکم طبیعی کار میکنه اما اگ خیلی اصرار کنی نیمه فانتزی میکنه

من از همه مراجعه کنندگانش پرسیدم مشکل تنفسی نداشتن

قراره مشاوره برم بعدا پیشش

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
ممنون حالا میرم می بینم 🙏🙏👋مرررسی

عزیزم دکتر محمدرضا مقدم نیا هم یکی از دوستای منو عمل کرد بینی خیلیییی خوش فرمی براش درآورده ک نگاه میکنی حض میبری تازه منی که خیلی موافق جراحی بینی نبودم میگفتم بهش میاد همونجوری ولی انصافا که الان خیلی خوشگل تر از قبلش شده اون دوستمم خیلی تحقیق کرد تا این دکتر رو انتخاب کرد همه مریضاش بالای 90 درصد راضی بودن