2777
2789
عنوان

دوست جونا شما هم بعد از زایمان چشن می گیرید برای نی نی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2148 بازدید | 25 پست
ما هم داریم بهش میگن جشن پنجم! ولی هر روزی مممکنه باشه از سوم تا بیستم حتی!! هزینه اش با والدین نینیه بچه اولی شام میدن بجه دوم به بعد عصرونه است باز بستگی به میزان درآمد والدین داره خاستن همه رو شام میدن خاستن حتی اولی رو عصرونه میدن اصل کار اینه که یه مهمونی میدن که همه اونایی که بایدبیان دیدن نینی یه روز بیان وخلاص هی هرروز یکی نیاد!!! همه کادو میارن بابای نینی هم به مامان نینی یه کادو میده معمولا طلا
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خوبم فقط راجع به چیزی که گفتی پدرتون گفته من عقیقه میکنم خدمتتون عرض کنم از نظر شرعی هزینه گوسفند عقیقه بر عهده والدین کودک یعنی پدر و مادرش که البته پدرش هست. یعنی تا قبل از رسیدن به سن بلوغ این هزینه بر ذمه همسرتون هست
*** برترین شوی لباس بچه گانه و لباس های بارداری*** ** از بدو تولد تا 5 سالگی ** عرضه برترین و جدید ترین برند های ترک Mushi, Denokids, LCWaikiki, Disney... (( آدرس : اشرفی اصفهانی – خیابان پیامبر )) بازدید :سه شنبه(19 اسفند) الی چهارشنبه (20 اسفند ) از ساعت 17:30 الی 22 پنج شنبه و جمعه( 21و22 اسفند ) از 10 الی 22 جمعه لطفا قبل از بازدید هماهنگ فرمایید. 09215120859
چرا ما از این رسما داریم، 7ام یا 10ام یا هروقت که بخوایم مراسم میگیریم تو سالن نهار میدیم آبمیوه و شیرنی و میوه و دسر میدیم همه کادو پول میدن و فایمیلای نزدیک اگه بخوان واسه بچه طلا میدن، بابای بچه واسه مادربچه اش طلا میده و اگه بخواد واسه بچه اش هم میده، پدر مادر دختر هم واسه بچه طلا میدن و پدر مادر پسر هم واسه بچه طلا میدن، بعد مراسم نزدیکا میرن خونه تا سیسمونی رو نگاه کنن، فردای مراسم هم دختر میره خونه مامانش و40روز اونجا استراحت میکنه، گوسفندم روزی که ازبیمارستان میان پدر بچه قربانی میکنه