بنظرم غذاهاشو تقویت کن.بچه شما که میتونه غذای سفره بخوره.میان وعده هم مغزیجات بده یا باسلوق با مغزیجات بهش بده.چون گاهی بچه از طعم شیرخشک خوشش میاد بعد شیر مادرو قبول نمیکنه.بخصوص تو سن بچه شما که شیر شبش رو هم باید حذف کنی و سه چهاربار شیر در طی روز بدی اینطوری موقع از شیر گرفتن بچت وابسته ب شیرخشک میشه.
من تا ۱۱ ماهگی دادم کمکی بعدش قطع کردم فقط شیر خودمو میدم همراه غدا بعد یک سالگی شیر فقط براش میان وعده حساب میشه اصلی ترین رشدش مال غدا هست دکتر پسرم میگفت زیاد شیر بدی غدا نمیخوره واسه رشدش مشکل ایجاد میشه سو تغذیه میگیرهض
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا صبح بیست بار بلند میشه برا شیر هیچ جوره هم نمیخابه شکمش را سیر میکنما
پیج دکتر فرشید صادقی رو فالو کن تو اینستا.تو یک سالگی باید شیر شبش رو حذف کنی که بتونه خوب بخوابه و در طی روز هم بهش چند وعده شیر،سه وعده اصلی و دو تا میان وعده باید بدی.
این پیج رو گفتم حتما فالو کن،من فالو دارمش تو بچه داری خیلی کمک کننده است.