2777
2789
بحث نکنید و  لطفا از تاپیک خارج شید

ب اون کاربربگین درست صحبت کنه من اگ میخواستم باهاش بحث کنم شمارو صدانمیزدم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بحث نکنید و  لطفا از تاپیک خارج شید

اینجوری رسیدگی میکنین؟

هیچی نمیخوای بهش بگی 

فقط همین؟

یه تذکری چیزی چه وضعشه عاخه 

اینجور باشه هرکی دهنشو باز کنه هرچی دلش بخواد بگه ک نمیشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری رسیدگی میکنین؟ هیچی نمیخوای بهش بگی  فقط همین؟ یه تذکری چیزی چه وضعشه عاخه  ای ...

لطفا بحث نکنید و تاپیک رو ترک کنید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_3     نی نی یا ...

موفق باشی دوست عزیز 

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
ریپ نزن برو اول رو ادبت کار کن 

امثال شما رو دیدم که اینجوریم 

بعدم نیازی نیست به من‌بگین‌چیکار کنم‌چیکار نکنم 

وقتتون بخیر 

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
امثال شما رو دیدم که اینجوریم  بعدم نیازی نیست به من‌بگین‌چیکار کنم‌چیکار نکنم  وقتتون ب ...

جواب ابلهان خاموشیت 

جواب دادن ب ادمای مریضی مثل تو اشتباهه.انقد زیپ بزن جونت درآد

سلام عزیزم بچت خوب شد پرم یه تکه اندازه قند مداد شمعی خورده

اره عزیزم بعد از سه روز دفع شد 

البته شربت ملین بهش دادم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.