2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهن ربا رو نمیدونم ولی یه جا خوندم قورت دادن باتری خییلی خطرناکه چون فکر کنم کربن داره باعث میشه همون قسمتی که باتری رفته له بشه و از بین بره بافتش خیلی از بچه ها به خاطره خوردن باتری  آسیب جدی به بدنشون وارد شده بود شمام با اورژانس تماس بگیرید خدایی نکرده آهن ربا ایجور آسیبی نزنه به پسرتون

چرا بابا خارج میشه  بچه اشنای ما ده تا دونه بادوم قورت داده بود همش طی مدفوع دونه دونه دراومد

عزیزم 

بادوم و با آهن ربا مقایسه میکنید ؟‌

بادوم خوراکیه و تو بدن امکان تجزیه داره 

آهن ربا از مواد سربی و ... تشکیل شده 

و باید هرچه زودتر ببرنش دکتر تا واسشون خارج کنن آهن ربارو 

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤

دوستان نمیدونم‌چطوری این مواد خطرناک و با پسته و بادوم و گردو مقایسه میکنین 

ب نظرم استارتر هرچه زودتر ببرش دکتر تا چیزی نشده 

پیش ی دکتر بردن بد نیست 

بازم خیالت راحت تره 

با ی پزشک آنلاین مشورت کن بعد ببرش بیمارستان 

تو تاپیک های ترسناک تگم کنید ، لطفا با من بحث نکنید و ن اعصاب منو خورد کنید ن خودتون ، من کسی ک م عاشق اجنه و ارواحم و کل اجدادم دعانویس بودن و علم نمیتونه واسم این چیزا و شرح بده پس سعی نکنید ک منو متقاعد کنید ، 👁❤
عزیزم  بادوم و با آهن ربا مقایسه میکنید ؟‌ بادوم خوراکیه و تو بدن امکان تجزیه داره  آهن ...

بادم با پوستش بوده اون ک پوست زبرو خراشنده ای داره 

درکل حالا قورت داده و خارج میشه طی مدفوع قرار نیست ک توبدن بمونه اصلا بدن چیزیودرون خودش نگه نمیداره

خواهشا الکی فاز نده شلوغش نکن ازاین بدتراشم بچه ها خوردن و دراومده 

چیزی ک خیلی خیلی خطرناکه و فورا باید برد بیمارستان شربتو دارو وقرض های شیمیاییه ک فورا واکنش نشون میده و خطر مرگو در پیش داره 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دوستان نمیدونم‌چطوری این مواد خطرناک و با پسته و بادوم و گردو مقایسه میکنین  ب نظرم استارتر هر ...

این تایپیک مال چند روز پیشه تازه ازخواب پاشدی اومدی شلوغ میکنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
این تایپیک مال چند روز پیشه تازه ازخواب پاشدی اومدی شلوغ میکنی

جواب ابلهان خاموشیست موفق باشید 

دیگه پیامای منم ریپ نکنین تشکر 

بادم با پوستش بوده اون ک پوست زبرو خراشنده ای داره  درکل حالا قورت داده و خارج میشه طی مدفوع ق ...

بله میدونم بادوم چیه 

نظر هرکی یجوره 

طی تجربه خودم ک دیدم گفتم 

موفق باشی عزیز

جواب ابلهان خاموشیست موفق باشید  دیگه پیامای منم ریپ نکنین تشکر

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_3    

ب این بی تربیت یادبدین درست حرف بزنه 

اگ نمیتونه تبادل نظر کنه بیخود میکنه ک ریپ میزنه رو پیامم بعد بمن برمیگرده میگه ریپ نکن 

ب امثال این بی ادبا چه ک بیان نی نی سایت 

چه رویی داره بخدا

عزیزم  بادوم و با آهن ربا مقایسه میکنید ؟‌ بادوم خوراکیه و تو بدن امکان تجزیه داره  آهن ...

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_3    

نی نی یار جان ببین میاد رو پیامم ریپ میزنه انقد ظرفیت نداره ک جوابشو میدی ب میگرده ب ادم توهین میکنه

خواهشا رسیدگی کنین 

جواب ابلهان خاموشیست موفق باشید  دیگه پیامای منم ریپ نکنین تشکر

بحث نکنید و  لطفا از تاپیک خارج شید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_3     نی نی یا ...

بحث نکنید و  لطفا از تاپیک خارج شید

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون