از وقتی داداش کوچیکم سریال ماهمه مرده ایم رو دیده هی مثل زامبی ها رفتار میکنه گازم میگیره و هعی صدای زامبی در میاره انگار زامبی شده و روز گازم میگیره الان چیکارش کنم درضمن داداشم 4 سالشه
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خواهشا تا خوب نشده پارکی جایی نبریدش ، ممکنه به بقیه بچه هام اسیب بزنه
👌 و شیاطین در ملک سلیمان فتنه و فساد به راه انداختند و مردم را دعوت به یادگیری و استفاده از جادوی رسانه برای انتشار اکاذیب و تحریف حقایق کردند .اما خداوند در نهایت جادوی آنان را باطل کرد (سوره بقره ایه ۱۰۲ )...🥰دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷