2777
2789

چرا بعضیا موهاشون انقد بلنده؟؟

نه مواد خاصی میزنن ب موهاشون نه شامپوی خاصی..

یکی میکه تندتند بری حموم موهات اب ببینه زود رشد میکنه

یکی میگه دیر ب دیر برو حموم

بابا منم میخوام موهای رو کمر داشته باشم پزشو بدم😢🥺😓

عزیزِدل لایک  نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من البته از وقتی کرونا گرفتم خیلی داغون شده 

هیچوقت هم کسی موهام رو ندیده نمیدونم بدرد چی میخوره

♥️🌿به نام خدایی مهربونم 🌿♥️                                    😍🥺اگر چشم شما افتاد به امضام واسه رسیدن منو عشقم بهم دعام کنید 🥺😍تک دختر و تک فرزند خانواده 😻 ی عدد عشقم دارم که بخاطر مشکلات مالی و مخالفت های کمی داریم  می‌جنگیم 😿🥺 انشالله به دعایی خیر شما بهم برسیم😻چادریم ولی پایه دعوا و شیطونی 😜یه دختر ورزشکار که قبلاً عشق والیبال بودم الان دارم بدنسازی میرم شاید برم مربی بدنسازی بشم 😎عاشق حیوانات دلم روستا میخواد 🌲 البته بگم که کبوتر یه چیز دیگه هست با افتخار بهم میگن کفتر باز 🕊️😌 سلامتی خودم خودت دلبرم👑♥️ انشالله همه نی نی سایتی ها حاجت روا باشن😇🌿فهمیدن باتوام همه تکلیفم با تو روشنه🤗عشقم صدات کنم یا نفسم کدومش قشنگتره 😍 

سالها کوتاه نکن مثلا 10 سال البته مهمه که ریزشم نداشته باشی بهش برسی و اینا

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

سه چهار ماهی یکبار یکی دو سانت کوتاه کن رشدشو چند برابر میکنه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

من تا بالای باسنمه

هیچی کوتاه نکردیم اینطور شد

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من دو ساله دست نزدم خیلی بلند شدن خود به خود پر و لخت هم هست کاریشم نکردم😂

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

خب اونا ۷ سال آرایشگاه نمیرن فقط نوک گیری میکنن همین  

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌