2777
2789
تاکید میکنم به این جمله م دقت کنید... به خاممهای مطلقه نه توهینی میکنم نه زخم زبونی میزنم.... فقط نظر شخصیمو اینجا میگم .
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
نه عزیزم. مرد هم کم زحمت نمیکشه. مرد هم باید کارکنه حتی خیلی بیشتر از خانمها. مرد هم باید از بچه اش نگهداری کنه گاهی.. مرد هم باید به خودش برسه. اینطور نیست که همه اینا فقط و فقط گردن زن باشه و مرد فقط بشینه توخونه و زن تر و خشکش کنه.
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا تفاوتمون در نوع دیدمون هست در یه رابطه سالم کسی مجبور نیست نگران افراد جامعه باشه با خیال راحت به همسرش اعتماد میکنه این رابطه پر از ارامش و با ارزشه نه زندگی که هی به حجاب همسایه گیر بدیم به مجرد و متاهل خلاصه همه رو فیلتر کنیم و هی دور و بر رو نگاه کنیم نکنه از دستمون بقاپند همچین مردی اگه خیانت نکنه که انچان ارزشی نداره به قول قدیمیا اب ندیده وگرنه شاید شناگر ماهری میشد
Lilypie Maternity tickers
پانیز جان هیچ زنی هیچ مردی حق خیانت ندارن. اما گاهی با کوتاهی زن مرد دچار خیانت میشه و حتی گاهی با کوتاهی مرد زن خیانت میکنه. این دو به یک اندازه در معرض این بلا هستند.
توی دوره و زمونه ای که ما داریم زندگی میکنیم واسه داشتن یه زندگی خوب ؛ میشه گفت باید حواسمون به اطراف و به همسرمون باشه. چون همه چیزهای ناشایست بسیار در دسترس جوونها و حتی میانسال ها هستش.
البته خیانت زن کمتره و نود درصد اوقات مرد متوجه بشه یا طلاقش میده یا جهنم پیش چشماش میاره ولی اقایون با کوچکترین کمبودی خیانت میکنن چرا چون بعد خیانت کلی از طرف خانم مورد لطف و عنایت قرار میگیرن تا طرز فکرمون رو اصلاح نکنیم وضع زنای جامعه بهتر نمیشه همونطور که گفتم مردا اونقدرام بد نیستند ما زنا با کوچیک کردن خودمون بدعادتشون کردیم
من بخوام بگم شوهر من حق نداره خیانت کنه و اگر هم کرد باید بره به درک. و با این ذهنیت بی تفاوت باشم... خب یک درصد هم اگه همسرم بره و خیانت کنه بهم؛ اونی که ضربه میخوره منم.
مینا من اینطوری فکر نمیکنم میخوام خودم باشم و کسی رو کنارم داشته باشم که منو همینطوری که هستم بخواد و براش بهترین باشم اگه شوهرم همچین مردیه که تا الان شکر خدا بوده پس زندگیم رو دوس دارم و تا جایی که در توانم هست برا زندگیم مایه میذارم و خوشحالم ولی هر وقت خط قرمزام رد کرد و ارامش زندگیمون خدای نکرده رفت دیگه ارزش جنگیدن نداره مگه ادم چند بار قراره زندگی و جوونی کنه که خودش رو فدای به نفر کنه تا پیشش بمونه
نه عزیزم. اینجوریام نیست که زنها بتونن تحمل کنن بعداز خیانت اروم و بگیرن و مهربون باشن و محبت کنن. من میگم حواسم به شوهرم هست؛ اما اگه دیدم با وجود مراقبت هام بازم همسرم خیانتکار بود؛ خیلی بی دردسر کنارش میذارم. البته دعا میکنم هیچ زن سربه راهی دچار این بلای خانمان سوز نشه.
اخرش تقریبا به یک نتیجه رسیدیم... منم حاضر نیستم بعداز خیانت بمونم و تحمل کنم
به نظرم مرد خیانت کار باید بره به درک ولی خود ما زنا ایقد زن مطلقه رو با افکار و نگاهمون ازار میدیم که روزی که سرنوشت همچین انتخوابی سر راهمون میذاره وحشت زده میشیم برا همینه میگم دیدمون رو بهتر کنیم و اینقد با زنای مطلقه بد تا نکنیم
من دوست صمیمی ام مطلقه س. باهاش رفت و امد هم میکنم. اما تنها میرم و اونم تنها میاد و با شوهرم برخوردی نداره. دلیلی نداره شوهرم بیاد کنار ما بشینه و ... هیچ توهینی هم به دوستم نمیشه. خودمم به روم نمیارم که چه حساسیت هایی دارم. یعنی با رفتارهام ازارش نمیدم...
مینا جان ممنون که اومدی تو تاپیکم و نظرتون رو گفتید والله اگه کسی فرصت های دوباره سه باره و هزارباره به شوهراشون نمیدادن الان مردها تا این حد چشمچرون و نمک نشناس نمیشدن اگه اخرش نظرمون یکیه بازم خوشحالم البته اومیدوارم زندگیتون همیشه پر از عشق باشه عزیزم
ممنون عزیزم. شماهم همنطور. انشالله زندگی اروم و شادی داشته باشین.