2777
2789
جنس مرد بد نیست ولی متاسفانه مخصوصا تو کشور ما بیشترشون رو بد تربیت می کنن
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم تعریف از اقایون نبود میخواستم رفتار اشتباه خانمها رو توضیح بدیم که چقد داریم با راهکارهای اشتباه زن رو تو اجتمایمون روز بهروز کم ارزش تر میکنیم واقعا درسته در مقابل کتک و فحش و خیانت هی مهربان شد و دلبرتر
Lilypie Maternity tickers
پانیز جون باور کنی یا نکنی من خیلی زنارو دیدم در حد چت یا صحبت تلفنی خیانت کردن و شوهراشون بخشیدن و بروشونم نیوردن محبتشونم بیشتر کردن
ولی حقیقت اینه ذات مرد جوریه که زنش ناموسشه مثل یکی از وسایل شخصیش بهش نگاه میکنه و اگه مرد دیگه ای سمتش بیاد برخوردش خیلی خشونت امیزه نه فقط مرد ایرانی یا مرد مسلمون تو کل دنیا همینه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
فرفری من فکر نمی کنم این ذات مرد باشه بیشتر به خاطر اموزش و تربیت و فرهنگ ماست
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
پانبذ جان درسته ما خانم ها نقش بیشتری داریم اگه ما درست رفتار کنیم و درست فکر کنیم اوضاع خیلی بهتر میشه
فار فاری اما تزنا تو کشورهای ج اول خودشون رو از قالب اشیاع خصوصی مرد در اوردن و به چشم انسان به خودشون نگاه میکنن و براشون ارزش قایلند نه مثل ما که فقط میگیم بسوز و بساز
هر چه زمان بگذره فرهنگ و طرز فکر مردم هم بهتر میشه
ببین تو کشور ما و کلا خاور میانه زنا وابستن به مرد از لحاظ مالی حتی سر کار میرن حقوقشون نصف مرده خب این خانوم طلاق بگیره نمیتونه با حقوقش خونه بگیره خودشو بچشم اداره کنه دولت هیچ حمایتی نداره خیلیم سخت بتونه ازدواج کنه تمام اطرافیانم میگن ببین زنه بیوست خونه مجردی داره معلوم نیست چه میکنه مردای زیادی اذیتش میکنن من پدرم زود به رحمت خدا رفت مادرم خییییلی خانومه محجبه و خوشگله باور کن همه مردای همسایه مزاحمت براش ایجاد میکردن خب این حس بدی به اون زن میده حس کالا بودن البته تو کشورای پیشرفته اینجور نیست زنا بیشتر حمایت میشن
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اتفاقا مردا خیلی هم بد هستن من مرد عاقل خوب با وجدان و شرف خیلی کم دیدم اکثرا بدن و اصلا قابل اعتماد نیستن چون به راحتی مرتکب حماقت میشن و با چیزای خیلی سطحی قافیه رو میبازن
🍃شــــــــــآید رسد از راه ،فـــــــردا یه روزه بهتر 🍃
.وقتی مادرشون هر روز از پدر تو سری یا فحش و خیانت میبینه و سکوت میکنه از اونور پسرها قلدری پدرها رو میبینن و یاد میگیرن از نسل ما گذاشت ولی تکتکمون در قبال دخترامون و ایندشون مسولیم کاش میشد بجای این که هی بنالیم و التماس واصرار به مردها که حقمون بدید خودمون از یه جا شروع میکردیم و ارزش والای زن رو به خودمون مادرامون و دخترامون برمیگردوندیم