2777
2789
عنوان

دختران متولد ۹۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان از چند سالگی متوجه علایم بلوغ دخترخانمهاتون شدین؟  مثل موی زاید و رشد سینه ها و اینکه ...

دختر من تازه علایم بلوغش شروع شده نمی‌دونم چقدر طول بکشه تا بلوغش کامل بشه

دختر منم ۱۱سال و نیمس.رابطمون خوبه شکر خدا ولی خیلییییی حرف میرنه دختر من.سر این موضوع گاهی دعوامون ...

خدارو شکر معلومه باهاتون خیلی راحته 

توی دوران بلوغ یعنی از شروع علایم تا کامل شدن بلوغ دخترتون چقدر قد کشید 

دختر من تازه علایم بلوغش شروع شده نمی‌دونم چقدر طول بکشه تا بلوغش کامل بشه

خداروشکر گل دختر شما به موقع بوده و زود شروع نشده علایمش. دختر من ۹ سالشه یعنی ۸ سال و ۶ماه و رشد جوانه سینه و موهای زایدش شروع شده

الان تقریبا ۱۵۸.چقدره قد دختر شما؟منم‌نگران بودم ولی انگار خوبه رشد قدیش.با دوستاش مقایسه میکنم کوتا ...

بله قد دختر شما خوبه. دختر من الان قدش۱۴۶ هست ولی هنوز پریود نشده تازه علایم بلوغش شروع شده

بله قد دختر شما خوبه. دختر من الان قدش۱۴۶ هست ولی هنوز پریود نشده تازه علایم بلوغش شروع شده

خوب هنوز جا داره.دوسالم طول میکشه پریود شه.قد میکشه نگران نباش.من نگران بودم چون خانواده پدریش قد کوتاهن.اما اونروز دیدم دیگه عمه و مادربزرگشو رد کرده.از نگرانیم کاسته شده😅

وقتی ما دهه۸۰ رو هنوز بچه میبینید زیاد جای تعجب نیست این سن رو بچه ببینید

من خودمم دهه هشتادم

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃