2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):

1- عقل مردم کامل می شود

2- جهل و نادانی برطرف می گردد و علوم و معارف زیاد می گردد

3- بسیاری از گمراهان هدایت می شوند

4- ظلم و جور برطرف شود و عدالت و امنیت جهان را فرا گیرد

5- زمین گنج ها و برکات خود را آشکار می کند

6- تمام فقرا بی نیاز می شوند به طوری که کسی برای گرفتن خمس و زکات پیدا نشود

7- تمام مریض ها خوب می شوند و کورها بینا می گردند

8- باران به قدر کفایت ببارد و کره زمین سبز و خرم شده و تمام درختها میوه دار شوند

9- بدنها سالم و عمرها طولانی شود

10- روزها و سالها دو برابر می شود

11- اشرار نابود شوند و اخیار (خوبان) باقی بماند

12- کینه از دل مردم برود و دلها با هم مهربان گردد

13- رحمت خداوند متعال و گشایش الهی مردم را فرا گیرد

14- امام زمان در هر سال دو عطیه و در هر ماه دو شهریه به مردم پرداخت می نماید

15- به مردم مومن به اندازه چهل نفر نیرو داده خواهد شد و دل او مانند پاره آهن می گردد

16- مومنی که در مشرق است مومن دیگر را در مغرب می بیند و بالعکس

17- شیعیان از راه دور امام زمان را می بینند و با آن حضرت صحبت می کنند

18- کره زمین به برکت ظهور امام زمان نورانی شده و تاریکی از بین می رود

19- گروهی از مومنین زنده شده و برای یاری امام به دنیا بر میگردند

20- امام زمان مسجدی در نزدیک نجف می سازند که هزار درب و مسجدی در حیره که پانصد درب دارد

21-ظلم و جور بر طرف شود و عدالت و امنيت جهان را فرا گيرد

22-هر مرد مومن از شير دليرتر و از نيزه کاری تر می شود

23-شهر کوفه که مرکز حکومت امام زمان است آنقدر وسيع می شود که نزديک به کربلا می رسد .

24-تمام مرزها برداشته شده و همه ی کره زمين تحت يک حکومت خواهد بود و مردم هر وقت بخواهند می توانند به هر جايی سفر کنند

25-درندگان و حيوانات با هم صلح نمايند و بچه ها با مار و عقرب بازی می کنند و ضرری به ان ها نمی رسد .

26- شر و فساد و زنا و شرابخواری و ربا و تمام بدی ها از بين می رود

27-مردم همه راست گو و امين و دارای تمام صفات خوب هستند

28-همه از روي اخلاص بندگي خداوند متعال را پرستش نموده و هيچ چيز را با او شريك قرار نمي دهند

29- امام زمان(عج) تمامي بدعتها را از بين ميبرند و تمام سنتها را اقامه مي نمايند و مردم را از هوسراني و خودرايي مانع شده و به پيروي از قرآن كريم و سنت حضرت رسول اكرم صلي الله عليه و آله وادار نمايند.

30-هيچ گرسنه و برهنه اي بر روي کره ي خاکي پيدا نميشود

31-ويرانه اي روي زمين نمي ماند مگر اينکه حضرت مهدي (عج) آن را آباد ميسازد.

32-مرزها برداشته و همه ي کره ي زمين تحت يک حکومت و يک قانون اداره ميشود.

انشاء الله تعالي

بشريت در دوران حکومت مهدي (عج)مفهوم واقعي زندگي انساني را خواهند دانست

به امید روز ظهورش وهمجواری در رکابش...

منبع:برگرفته از کتاب مکیال المکارم

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز بار چندم که این تایپیک می بینم  انگار باید می اومدم حقو ادا میکردم من افکارم با خیلیا ت ...

با کریمان کارها دشوار نیست....

ممنون که حس، نظر و تجربتونو با ما در میون گذاشتید دوست عزیز🙏🌿💚

التماس دعا

همیشه حاجت روا باشید و زیر سایه حضرت حجت عاقبت بخیر♥️💚🙏

سلام بر توای عزّت‌بخش اهل ایمان و همه آنان‌که ناتوانشان شمردند، سلام بر تو ای خوارکننده کافران گردنکش و ستمکار؛ سلام بر تو ای سرورم ای صاحب الزمان، سلام بر تو ای فرزند رسول خدا، سلام بر تو ای فرزند امیرمؤمنان، سلام بر تو ای فرزند فاطمه زهرا، سرور بانوان جهان، سلام بر تو ای فرزند امامان، آن حجّت‌های معصوم و ای پیشوای همه خلایق، سلام بر تو ای سرورم، سلامی با کمال خلوص به تو در ولایت و پیروی۱💚،

با کریمان کارها دشوار نیست.... ممنون که حس، نظر و تجربتونو با ما در میون گذاشتید دوست عزیز🙏🌿💚 ...

ممنونم از این دعاهای زیبا و دل نشین دوست عزیز

ایشالله همگی و شما هم حاجت روا بشین

خواستم حتی اگه شده یک نفر کامنت منو بخونه و به امام زمان علاقه مند بشه من معجزشون به چشم دیدم تا ابد جلو چشمام

چون من همیشه امام علی یا امام حسین واسطه کارام میکردم انگار یه تلنگر بود تا به امام زمانمون ایمان بیارم قربون لطف کرمش برم

خیلی قشنگ بود خداخیرتون بده😪❤

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

عاشقی دردسری بود نمی دانستیم

حاصلش خون جگری بود نمیدانستیم

پرگرفتیم ولی باز به دام افتادیم

شرط ، بی بال و پری بود نمیدانستیم

آسمان از تو خبر داشت ولی ما از تو

سهممان بی خبری بود نمیدانستیم

آب و جاروی در خانه ما شاهد بود

از تو بر ما گذری بود نمیدانستیم

اینهمه چشم به راهی نگرانم کرده

عاشقی دردسری بود نمیدانستیم

تا ظهورت چقدر فاصله داریم آقا؟

آه از جمعه ی بی تو گله داریم آقا

رفته بودی که بیایی چقدر طول کشید؟

عرض کردیم نبودی و سحر طول کشید

ما برای خودمان اینهمه گفتیم بیا؟

نذر کردیم به پای تو بیفتیم بیا

تو طبیب دل غمدیده ی مایی آقا

ما که مردیم بیا پس تو کجایی آقا

مگر اینکه تو بیایی و حیاتم بدهی

مگر اینکه تو از این وضع نجاتم بدهی

از به خود آمدن این قافله را گم کردیم

وای بر ما پسر فاطمه را گم کردیم

دست برداری از این غیبت طولانی اگر

من به پای تو بریزم طلبی جامی دگر

از تو دنبال تو بودن نکند سهم من است؟

فقط از هجر سرودن نکند سهم من است؟

من شب جمعه قرار تو دلم میخواهد

صبح فرداش کنار تو دلم میخواهد

بخدا منتظر آمدنت میمانیم

پای این عشق اویس قرنت میمانیم

تو دلت بیشتر از ما تب هجران دارد

سحر وصل همیشه شب هجران دارد

تا به اندازه ی شمعی که ز سر میسوزد

پر پروانه به امید سحر میسوزد

سلام ببخشید این گروه که توی اون تاپیک تون بود رو الان هم میشه شرکت کنم من الان دیدم

سلام عزیزم بله 

اگه منظورتون تاپیک امضام هست میتونید توهمون تاپیک صفحه ۳شمارمو گذاشتم واتس اپ بهم پیام بدین براتون لینک گروه روبفرستم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍