2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

سبب غیبت امام زمان عج الله خود ما هستیم 😭

آقا جانم ببخش 😭😭😭😭

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

تاپیکهاتون خیلی پر محتوا ست

خیلی دلم میخواد از این جور مطالب بخونم گاهی

ولی اینقدر زیادن و اینقدر قالبشون کلیشه ای و تکراری و مصنوعیه نمیتونم هیچ کدوم رو بخونم،

گاهی لازمه خودتون باشین، عادی باشین، نه مثل معلم پرورشی های دبیرستان!

الان من همین کتاب رو قبلا داشتم ولی هدیه دادم به کسی، دلم خواست دوباره بخونم، ولی توی تاپیک نهایتا به پاراگرافش قابل خوندنه، نه کل کتاب!

یه ذره نوآوری و خلاقیت لطفا!

یه ذره همرنگ شدن با مردم لطفا!

اینجور تاپیک زدن یه معنای مستتر دیگه هم داره، انگار شماها یه گروه خاص و برگزیده این، یه دیوار بلند هم دور خودتون کشیدین، و چون از همه برترین باید بقیه رو ارشاد کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

*┄┅═✧﷽✧═┅*

*📌 مفهوم کهیعص در قرآن چیست؟*

*📍 پاسخ امام مهدی عج در کودکی*

🌕 سعد ابن عبدالله اشعری قمی، خدمت امام حسن عسکری علیه السلام مشرف شد و امام مهدی عج که در آن زمان کودکی خردسال بودند پاسخ های بسیار جالبی به او دادند

*⁉️ سعد گوید عرض کردم: یا بن رسول الله تأویل «کهیعص» چیست؟*

*☀حضرت (امام مهدی عج) فرمود:*

این حروف از اخبار غیبی است که خداوند بنده اش زکریا را از آن مطلع کرد و بعد از آن داستان آن را به حضرت محمد(ص) باز گفته است. داستان آن به این قرار است که زکریا از پروردگارش درخواست کرد که اسمای خمسه (پنج تن) را به او بیاموزد، خدای تعالی جبرئیل را بر او فرو فرستاد و آن نام ها را به او تعلیم داد. زکریا، هر وقت محمد(ص) وعلی (ع) وفاطمه(س) وحسن (ع) را یاد میکرد اندوهش برطرف می شد و گرفتاری اش زایل می گشت ولی همین که حسین (علیه السلام) را یاد می کرد بغض وغصه گلویش را می گرفت وچندان می گریست که گلویش میگرفت ونفسش قطع میشد

➖ روزی گفت: بارالها چرا وقتی آن چهار نفر را یاد میکنم غم و غصه هایم تسکین می یابد ولی وقتی حسین را یاد می کنم اشکم جاری میشود و ناله ام بلند می شود؟ خدای تعالی او را از این داستان آگاه کرد و فرمود: کاف اسم کربلا است، هاء رمز هلاک عترت است، یاء، نام یزید ظالم بر حسین(ع) است، عین اشاره به عطش ، و صاد، نشان صبر آن حضرت بر این بلاها است

➖ چون زکریا این مطلب را شنید تا سه روز از مسجدش خارج نشد و مانع شد که مردم نزد او بیایند. در این مدت مدام گریه و زاری می کرد و نوحه او چنین بود: بارالها از مصیبتی که برای فرزند بهترین خلایق خود تقدیر کرده ای دردمندم. خدایا آیا این مصیبت بر آستانش فرو می آید؟ آیا جامه‌ی این مصیبت را بر تن علی و فاطمه می پوشانی؟ آیا غم واندوه آن را به دل آنان می اندازی؟

➖بعد از آن می گفت: بار الها فرزندی به من عطا کن تا در پیری چشمم به او روشن گردد و او را وارث و جانشین من کن و منزلت او را در نزد من مانند منزلت حسین قرار بده وچون او را به من ارزانی داشتی مرا شیفته‌ی او گردان. آنگاه مرا دردمند او کن همچنان که حبیبن محمد را دردمند فرزندش می سازی

➖ خداوند یحیی را به او داد و او را دردمند وی ساخت. مدت حمل یحیی، شش ماه بود. مدت حمل حسین(ع) نیز چنین بود. این خود داستانی طولانی دارد

📚 کمال الدین ج2 ص454  باب43

*🌕 لازم به ذکر است حضرت یحیی در ماه محرم به شهادت رسید و سر او را همچون امام حسین علیه السلام از تن جداکردند و نزد حاکم بی عفتی بردند.*

┄┅┅❅💠❅┅┅┄

☘️ *الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم...*

⛅️اللّٰهُمَــ ؏َجِـّلْ لِوَلیــِـــّڪَ الـْفَرَج ⛅️

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

کاش به پای تو سری داشتیم 😭

اللهم الرزقنا شهادت در رکاب آقا امام زمان عج الله 🤲🏻🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

📝امام مهدی عجل الله از ديدگاه امام کاظم علیه السلام :

🍀🌺«خوشا به حال شيعيان ما، که در زمان غيبت قائم ما (سلام الله عليه) به رشته ي ولايت ما چنگ مي زنند و بر موالات ما ثابت و استوار مي مانند و در برائت و بيزاري از دشمنان ما پا بر جا و محکم مي مانند. آنها از مايند و ما از آنهاييم. 
آنها ما را به امامت برگزيده اند و به پيشوايي ما راضي هستند و ما آنها را به عنوان شيعه ي خود برگزيده ايم و به  عنوان شيعه ي خويش پسنديده ايم. 
خوشا به حال آنها. به خدا سوگند آنها در روز قيامت با ما و در کنار ما هستند».

📚اثباة الهداة/ 

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_الساعه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

🤲🏻🤲🏻

السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا اِبْنَ اَلْأَقْمَارِ اَلسَّاطِعَهِ… .  صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص۶۱۰. . . سلام بر تو ای فرزند ماه های روشنی بخش… سلام بر تو و بر روزی که شب تیره چشمهای ما، به ماه روی تو روشن می گردد. . .

چقدر قشنگ بود 

اللهم عجل لولیک الفرج 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

✅ یک منتظر واقعی امام زمان ارواحنا

فداه نمیتواند ببیند که:

👈 در جامعه،از همه کس و همه چیز

یاد میشود،جز امام معصوم و مهربانی

که قلب تپنده جامعه بشری است. 

✅ و این در حالیست که اگر در همین

جامعه،فرزندی از خانواده ای گم شود،

آن خانواده تحمل زندگی بدون فرزند

دلبندشان را ندارند و لااقل شیرینی

زندگی به کامشان تلخ می شود تا او را

بیابند... 

😔 حال چگونه است که ما انسان ها،

عزیزترین فرد را در زندگی خود فراموش

کرده ایم و ذره ای به یادشان نیستیم؟ 

❗️واقعا جای تفکر دارد

🕊🌹أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌹🕊