2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

🔷️ به فکر دیگران باشیم تا مورد توجه امام عصر علیه السلام قرار بگیریم

🍁 شیخ زین العابدین مازندرانى از شاگردان صاحب جواهر و شیخ انصارى ساکن کربلا بوده است در مورد سخاوت و انفاق او نوشته اند: تا مى توانست قرض مى کرد و به محتاجان کمک می کرد .

🍁 روزى بینوائى به در خانه او رفت و از او چیزى خواست. شیخ چون پولى در بساط نداشت، بادیه مسى (کاسۀ بزرگ ) منزل را برداشت و به او داد و گفت: این را ببر و بفروش!

🍁 دو سه روز بعد که اهل منزل متوجه شدند که بادیه(کاسه) نیست فریاد کردند که: بادیه را دزد برده است. صداى آنان در کتابخانه به گوش شیخ رسید؛ فریاد برآورد که: دزد را متهم نکنید، بادیه را من برده ام.

🍁 در یکى از سفرها که شیخ به سامرا مى رود، در آنجا سخت بیمار مى شود. میرزاى شیرازى از او عیادت مى کند و او را دلدارى مى دهد. شیخ مى گوید: من هیچگونه نگرانى از موت ندارم ولیکن نگرانى من از این است که بنا به عقیده ما امامیه وقتى که مى میریم روح ما را به امام عصر علیه السلام عرضه مى کنند. اگر امام سئوال بفرمایند: زین العابدین ما به تو بیش از این اعتبار و آبرو داده بودیم که بتوانى قرض کنى و به فقرا بدهى، چرا نکردى؟ من چه جوابى به آن حضرت مى توانم بدهم؟!

🍁  بی توجهی به نیازمندان، یکی از شاخص هایی است که موجب نارضایتی امام عصر  از ما میشود. در این شرایط اقتصادی قطعا افرادی هستند که باید بیشتر به آنها رسیدگی شود.

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

امام صادق علیه السلام: . انَّ الأرضَ لا تُصلِحَ الاّ بِإمام!   “زمین جز به دست امام اصلاح نمی شود.” .  اصول کافی، ج۲، ص۲۱. . . .  “لَا مُنْجِیَّ إِلَّا‏ الْمَهْدِیُّ لَا نَجَاهَ إِلَّا‏ بِالظُّهُور…” : “نجات دهنده ای جز مهدی آل محمد علیهم السلام، نیست، راه نجاتی جز ظهور نیست…” . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درددل‌باامام‌زمان(عج)

#آیٺ‌اللہ‌میلانےمےفرمودند:

💥هر روز بنشینید یڪ مقدار با امام زمان(عج) درد و دل ڪنید، #خوب‌نیسٺ‌شیعہ‌‌روزش‌شب‌شود و شبش روز شود و اصلا بہ یاد او نباشد؛

✖بنشینید چند دقیقہ ولو آدم حال نداشتہ باشد، مثلا از مفاتیح دعایۍبخواند با همین زبان خودمان سلام و علیڪۍبا آقا ڪند باحضرٺ درد و دلۍڪنید.

🔻👌خدا مرحوم آیٺ اللہ العظمۍبهجٺ را رحمٺ ڪند مےفرمودند:

♨بین #دهان‌تاگوش شما ڪمتر از یڪ وجب اسٺ، قبل از این ڪہ حرف از دهان خودتان بہ گوش خودتان برسد #بہ‌گوش‌حضرٺ‌رسیده‌اسٺ.

☚او نزدیڪ اسٺ درد و دلها را مۍشنود با او حرف بزنید و ارتباط برقرار ڪنید.

❌در زمان حضرٺ امام هادۍ (ع) شخصۍ نامہ اۍ نوشٺ از یڪۍ از شهرهاۍدور نامہ‌اۍنوشٺ ڪہ آقا من دور از شما هستم گاهۍحاجاتۍ دارم... مشڪلاتۍ دارم...بہ هر حال چہ ڪنم؟؟

✨حضرٺ در جواب ایشان نوشتند:

لبٺ را حرڪٺ بده، حرف بزن، بگو ...#ماازشمادورنیستیم.

📓بحارالانوار، جلد۵۳

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

*#آثاروبرکات‌دعابرای‌فرج*

دعای فراوان برای فرج شامل👇🏻

1️⃣ *باعث‌آشفتگی ناراحتی‌شیطان‌لَعین*

2️⃣ *دوری او از دعا کننده میشود.*

📚 مکیال‌المکارم جلد ١ بخش ۵ فایده ۶

❌اگر در این جامعه پر گناه نگران فرزندانتان هستید #دعابرای‌فرج را به آنان تعلیم دهید

*«اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفرج*

*دعای‌فرج‌یادتون‌نـره*💛

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی ✋🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🌼منتظران ظهور 

🔴تشرف جنگجوی جنگ صفین خدمت اقا امام زمان عج!

✳️یکی از شیعیان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام می گوید: 

« روزی نزد پدرم بودم. مردی را دیدم که با او صحبت می کرد. 

💠ناگاه در بین سخن گفتن، خواب بر او غلبه کرد و عمامه از سرش افتاد. اثر زخم عمیقی بر سرش ظاهر شد. 

از او سؤال کردم جریان این جراحت که به ضربات شمشیر می ماند چیست؟

🍃گفت: اینها از ضربه شمشیر در جنگ صفین است. 

🔴حاضرین تعجب کرده به او گفتند: جنگ صفین مربوط به قرنها پیش است و یقیناً تو در آن زمان نبوده ای، چطور چنین چیزی امکان دارد؟ 

گفت: بله. همین طور است که می گویید. اما مطلب اینگونه است که:

🔰 من روزی به طرف مصر سفر می کردم و در بین راه مردی از طایفه غرّه با من همراه شد. با هم صحبت می کردیم و در بین صحبت از جنگ صفین، یادی به میان آمد.

⚡️ آن مرد گفت: اگر من در آن جا حاضر بودم، شمشیر خود را از خون علی(علیه السلام) و اصحابش سیراب می کردم. 

💠من هم گفتم: اگر من حاضر بودم، شمشیر خود را از خون معاویه و یارانش رنگین می کردم. 

⚡️آن مرد گفت: علی و معاویه و آن یاران که الان نیستند؛ ولی من و تو که از یاران آنهاییم،بیا تا حق خود را از یکدیگر بگیریم و روح ایشان را از خود راضی نماییم. 

این را گفت و شمشیر را از نیام خارج نمود. من هم شمشیر خودم را از غلاف کشیدم و به یکدیگر درآویختیم. 

♻️درگیری شدیدی واقع گردید. ناگاه آن مرد ضربه ای بر فرق سرم وارد کرد که افتادم و از هوش رفتم. 

🔵دیگر ندانستم که چه اتفاقاتی افتاد، مگر وقتی که دیدم مردی مرا با ته نیزه خود حرکت می دهد و بیدار می نماید؛ 

🌟چون چشم گشودم، سواری را بر سر بالین خود دیدم که از اسب پیاده شد. دستی بر جراحت و زخم من کشید، گویا دست او دارویی بود که فوراً آن را بهبودی بخشید و جای ضربه را خوب کرد.

🌷 بعد فرمود: کمی صبر کن تا برگردم. 

آن مرد بر اسب خود سوار شد و از نظرم غایب گردید. طولی نکشید که مراجعت نمود و سر آن مرد را که به من ضربه زده بود، در دست داشت و اسب و اثاثیه مرا با خود آورد. 

🌼فرمود: این سر، سرِ دشمن تو است؛ چون تو ما را یاری کردی، ما هم تو را یاری نمودیم.

☘« ولینصرن الله من ینصره: یقیناً خدای تعالی، کسی که او را یاری کند، یاریش می نماید. سوره حج آیه 40 »

🍀وقتی این قضیه را دیدم مسرور گشته و عرض کردم: ای مولای من تو کیستی؟ 

فرمودند: 

🌸« من محمد ابن الحسن، صاحب الزمان هستم. بعد فرمودند: اگر راجع به این زخم از تو پرسیدند: بگو آن را در جنگ صفین به سرم زده اند. »

این جمله را فرمود و از نظرم غایب شد...

📘داستان هایی زیبا از ملاقات با امام عصر علیه السلام

🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

*#سلام‌امام‌زمانم*✋🏻

هر روز به امام زمان (عج) سلام ڪنیم

السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدیّ

یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریڪَ القرآن یا امامَ الاِنسِ والجانِّ سیِّدے و مولایَ ! الاَمان‌الاَمان...

*اللَّهُمَّ‌عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ*

*لَـیِّن‌قَـلبی‌لِوَلِیِّ‌اَمرِک*

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

يا فارِسَ الحِجازِ أَدرِکنی

يا أَبا صالِحِ المَهديَّ أَدرِکني

يا أَبَا القاسِمِ أَدرِکني، أَدرِکني وَ لاتَدَعني

فَإِنّي عاجِزٌ ذَليلٌ

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

🌼منتظران ظهور 

🔴جوازی برای دل شکستن!

✳️جناب حاج فتحعلی تعریف كردند:

💠یك روز آقای دكتر ... نزد آقای جعفر  مجتهدی آمده و گفت: 

آقا جان یك باب مغازه دارم كه آن را اجاره داده‌ام.

اما موجر چند ماهی است كه از پرداخت اجاره آن خودداری كرده و می‌گوید استطاعت پرداخت مال الإجاره را ندارم!

🔅اجازه می دهید علیه او اقدام كنم؟

🔰آقا سكوت كرده و حرفی نزدند، روز بعد كه آقای دكتر می‌خواست خدمت ایشان برسد به او اجازه ورود ندادند!

🌀و تا مدت یك هفته آقای دكتر می‌آمد ولی آقا او را نمی‌پذیرفتند. 

♦️وقتی علت آن را از ایشان سؤال كردم، فرمودند:

🔘بیست سال در بیابانها رفته و خانه به دوش صحراها بودیم تا مبادا دل كسی را بشكنیم و به كسی آزار برسانیم اكنون ایشان آمده است از ما جواز دل شكستن بگیرد...!!

📕زندگینامه شیخ جعفر مجتهدی ره

🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃

❒#نڪتہ‌هاۍ‌نابـــ

❒#ڪلام‌نورانی‌

❁به‌یادامام‌زمان‌ارواحنا‌فداه‌باشید🦋🌱

❌مصیبت این است ڪه...

🎙تنها یڪ☝️نفر از #۱۴معصوم در بین ما‌مانده‌ و او هم مخفۍاست، #هیچڪس‌بیادش‌نیست، هیچ‌توجهی‌به‌او نداریم!😔

❌شب وقتےمیرویم خانه،اول میگوییم: شام چۍ داریم؟

❌بعد ڪجا بخوابیم ڪه گرما نخوریم؟

اصلا بیاد امام زمانمان نیستیم، به هیچ‌وجه!

☚اقلا یڪ‌ڪارۍبڪنیم ڪه حضرت را متوجه خودمان بڪنیم.

☚#ازخانه حرڪت مۍڪنۍو براۍڪسب‌وڪار و زندگیت مۍروی،

🔻 اقلا در این فڪر باش ڪه شاید در راهے ڪه مےروۍخدمت امام زمان ارواحنا فداه برسی!

🔻وقتے مے خوابۍاقلا بیاد این باش ڪه شاید امام زمان را در خواب ببینی!

🔻به مڪه و ڪربلا ڪه مے روے به یاد این باشد ڪه شاید امامت را زیارت ڪنی.

⟦ماباورمان‌نیامده‌ڪه‌هستندوبرمااحاطه‌دارند.⟧

💠توصیه هاے ارزشمند حضرت استاد آیت الله ابطحے رحمة الله علیہ

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد...

😭

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

#گفتگوی_شیرین💚

——————————————————

تا به حال به این فکر کرده اید که چرا با امام زمانمان صحبت نمی کنیم؟! چرا  او را فراموش کرده ایم؟! چرا یادش در دل و نامش بر لبمان نیست؟! بی تردید مناجات با امامان لذت بخش است، اما حلاوت و شیرینی گفتگو با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) شور دیگری دارد... هر چند که ما فرزندان خوبی برای حضرتش نبودیم اما ایشان پدر مهربان ما هستند که همیشه آغوشش برای استقبال از ما می گشاید و پناهمان می دهد، فقط کافیست با او حرف بزنیم

.

.

بیایید از امروز برای یک هفته با خودمون یک قرار روزانه کوتاه (حتی ۱ دقیقه) بگذاریم که با امام زمانمون صحبت کنیم💚

یامهدی ادرکنی