2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم  اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  اللهم عج ...

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امام وحجت خدا،اینگونه مشتاق ونگران و دلتنگ شیعیانشان!!! افسوس، ما غافلیم...😔

قالَ سیدنا الصَّادِقُ صلوات الله علیه :‏

وَ اللَّهِ إِنِّي لَأُحِبُّ رِيحَكُمْ وَ أَرْوَاحَكُمْ وَ رُؤْيَتَكُمْ وَ زِيَارَتَكُمْ وَ إِنِّي لَعَلَى دِينِ اللَّهِ وَ دِينِ مَلَائِكَتِهِ فَأَعِينُوا عَلَى ذَلِكَ بِوَرَعٍ وَ أَنَا فِي الْمَدِينَةِ بِمَنْزِلَةِ الشَّعْرَةِ أَتَقَلْقَلُ حَتَّى أَرَى الرَّجُلَ مِنْكُمْ فَأَسْتَرِيحَ إِلَيْهِ

امام صادق صلوات الله علیه فرمودند :

به خدا قسم كه من

1⃣بوى شما را دوست دارم

2⃣ ارواح شما را دوست دارم و

3⃣ زيارت و ديدار شما را دوست دارم

وحقا كه من بر دين خدا و دين فرشتگان خدا هستم اى شيعيان ، شما با ورع (تقوا)مرا بر اين دين يارى كنيد ؛

من در تمام مدينه مانند يک دانه جو، تک و تنها هستم،در تمام مدينه حركت مى‏ كنم تا يكى از شما را ببينم و با ملاقات و ديدار او استراحت ‏خاطر برايم حاصل شود.

📚بحارالانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار علیهم السلام جلد 65 صفحه 28 حدیث 55

📚الدعوات (راوندی) ص 274

📚المحاسن ج 1 ص 163

ای شیعیان به هوش‼️

امام زمانمان عجل الله فرجه چقدر مشتاق ماهستند وما غافل🥺😭

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨

🔴زيارت حضرت ولیّ عصر إمام زمان أرواحنا لِتُرابِ مَقْدَمِهِ الفِداء در روز جمعه ؛

السَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ فى أرْضِهِ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ فى خَلْقِهِ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذى يَهْتَدى بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَن الْمُؤْمِنينَ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ أيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ أيُّهَا الْوَلِىُّ النّاصِحُ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَياةِ ،

السَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّى اللهُ عَلَيْكَ وَ عَلى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الأمْرِ ، 

السَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلاىَ ، أنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ و أُخْراكَ ، أَتَقَرَّبُ إلَى اللهِ تَعالى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ ، وَ أنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلى يَدَيْكَ ، وَ أسْئَلُ اللهَ أنْ يُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أنْ يَجْعَلَنی مِن الْمُنْتَظِرينَ لَكَ ، وَ التّابِعينَ وَ النّاصِرينَ لَكَ عَلى أعْدائِكَ ، وَ الْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فى جُمْلَةِ أوْلِيائِكَ ، يا مَوْلاىَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ الله عَلَيْكَ وَ عَلى آلِ بَيْتِكَ ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ ، وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فيه ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلى يَدَيْكَ ، وَ قَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ ، وَ أنَا يا مَوْلاىَ فيهِ ضَيْفُكَ وَ جارُكَ ، وَ أنْتَ يا مَوْلاىَ كَريمٌ مِنْ أوْلادِ الْكِرامِ ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَ الإجارَةِ ، فَأضِفْنى وَ أَجِرْنى ، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَ عَلى أهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.

بالای سرم نام تو را نقش نمودم

یعنی که سر من بفدای قدم تو 

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

خدایا ببخش 🤲🏻😭

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بالای سرم نام تو را نقش نمودم

یعنی که سر من بفدای قدم 

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

🟢به کارهایت رنگ و بوی امام زمانی بده!

‼️چند نوع صدقه داریم؟

ابن فهد حلى كه از علماى برجسته و دانشمندان مشهور شيعه است، مي‌فرماید: صدقه پنج نوع است:

1️⃣ اول: صدقه‌ی مالى‏

2️⃣ دوّم: صدقه‌ی آبروست و آن شفاعت كردن نزد مردم براى حلّ مشكلات مشكل‌داران است. پيامبر صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم فرمودند:

بهترين صدقه، صدقه‌ی زبان است، گفتند:

يا رسول الله! صدقه‌ی زبان چيست؟ فرمودند:

گفتارى كه به آزادى اسيرى منتهى شود و خون انسانى در امان بماند و خيرى به برادر ديني‌ات برسد و رنج و مشكلى از او برطرف كند.

3️⃣ سوم: صدقه‌ی عقل و رأى است كه عبارت از مشورت دادن است.

رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم فرمودند:

با دانش خود به برادر دينى خويش صدقه دهيد، تا با اين صدقه به مقصد مثبت راه يابد و نظرى دهيد كه او را به صواب و برنامه‌اى مفيد رهنمون گردد.

4️⃣ چهارم: صدقه‌ی زبان است و آن واسط شدن بين مردم براى خاموش كردن آتش اختلاف و اصلاح ذات البين است.

5️⃣ پنجم: صدقه‌ی علم است و آن بخشش علم به مردمى است كه سزاوار آن هستند؛ و نشر و پخش آن به اهل استحقاق دانش است. 

از رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم  روايت شده است که ياد گرفتن علم و ياد دادنش به مردم از موارد صدقه است و نيز آن حضرت فرمودند:

زكات علم ياد دادن آن به كسى است كه آن را نمي‌داند.

🔸برای امام زمانت صدقه بده! برای سلامتی‌شان، برای شادی دلشان!

‼️اگر برای شیعیان امام زمان علیه‌السّلام نیز صدقه بدهی، برای آبروی مؤمنی بکوشی، دست دوستداران امام زمان علیه‌السّلام را که بگیری و به راه صواب رهنمون‌شان سازی،

اگر آتش اختلاف بین مردم را خاموش کنی،

اگر علم و دانشت را برای دیگران دریغ نکنی،

و اگر این کارها را برای شادی دل امام زمانت بکنی،

آثار صدقه‌ات بیشتر خواهد شد و برکت بیشتری به خدماتت داده‌ای!

دوست خوبم!

کارهایت را رنگ و بوی امام زمانی بده!🌱