2777
2789
چند ماهشه؟
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه دکترباتجربه میگفت نوزاد مثه بزرگسال تشنه میشه کمی اب جوشیده لازمه براش۰ ازحموم میاریش بیرون همینطورکه خودت تشنه میشه اونم همینطوره اب بهش بده یا مثلن یکساعت توجاده ای وقتی میرسی تشنته اونم همینطوره۰اب لازم داره۰بعدشم شیرت شاید چرب بوده سنگین بوده پیپی نمیکرده اون اب کمکش کرده
همون ولرم باشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خیلی وقتا نبات داغ با یه کم عرق نعناع به بیرون روی نوزاد کمک میکنه.ولرم بده که دلشم اروم بشه.من هر ردز به پسرم به اندازه به شیشه قند داغ خوری میدم.
خوشبختی یعنی اینکه راضی باشی به رضای خدا وقتی مطمینی خدا بهترین ها رو برات مهیا کرده......معجزه زندگیم الان تو بغلمه.خدایا شکرت.