2777
2789
این عکس کشش رو ببینید کجاست با انگشت گرفتم که ببینید البته ببخشید گوشیم عکس نمیگیره با لپ تاپ گرفتم کیفیت نداره آپلود عکس
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ی موردو یادم رفت بگم کناره های طلق رو چهارطرفشو حالت حلالی برش بزنید که نوک تیز نباشه ی وقت شالتون سوراخ نشه اینجوری آپلود عکس
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
سه طرف طلق رو دوخت میری غیر از جلوی شال؟؟؟؟درست متوجه شدم سلام
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
دوخت رو فقط ی طرف طلق میزنی به اندازه همون40سانت طلق جلو شالت دوخت نزنی الان این شال سبزه منو نگاه کن دوختش 4انگشت تقریبا با جلو شال فاصله داره یعنی همون اندازه عرض طلق که6سانتو نیم اونجا فقط به اندازه40 سانت دوخت میزنی
نه عزیزم کناره های طلق رو دوخت نزنید زشت میشه فقط همون طولش رو یعنی ی طرفشو
یعنی فقط طول پشتی طلق رو دو میزنیم یا طول پشتی +دوتا عرض کناری؟؟
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
وقتی دوخت روشه چجوری بیوفته؟خب هم طلق هم شال رو رواون40سانت طولش به هم میدوزی دیگه تکون نمیخوره
2810