2777
2789

خوبه ماشین باید داشته باشی فقط 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ؟ مرکز خرید ازش دوره یا چی ؟  اصلا چه جوریه کوچه و خیابوناش ؟

خوبه دور دیگه مثلا برا خرید لباس اینا یه بیست دقیقه نیم ساعت راهه ولی سوپری و میدون تره بار الان همه جا هست  من باشم کن میخرم منطقه پنچ خیلی بهتر از خراسان و اونوراست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خراسان کدوم طرف میشه ؟ 

سمت مولوی پایین تهران حساب میشن اندیشه شهرزیبا هم ارزونتر میخای بزن دیوار ببین 

شما منطقه کردان رو میشناسید ؟ اونجا بهتره یا کن ؟ نزدیک بودن به تهران خیلی برام مهمه .  

کردان که بعد از کرجه کن خیلی نزدیکتره کردان دور خیلی کن تو خود تهرانه فقط روستاط

بافت کن قدیمی و روستاییه . خونه هاش ارزونن بله ولی جزو جاهای پایین هست تو نقشه جنوب نیستا ولی جای خوبی نیست. کردان که برای کرجه و راهش دوره به تهران

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
2810