2777
2789
وزناشون 12.600-12.100بود ، گفت خیلی یهو رفته بالا ، و وزنشون زیاده. ولی خب اصلا در ظاهرشون مشخص نیست. من همیشه فکر میکردم چرا پس تپل نمیشن، بنطرتون پس چرا وزنشون زیاده ولی در ظاهر دیده نمیشه
هزارماشالله یکم زیاده وزنشون چون دخترمن الان نزدیکای ۱۳کیلوحدود۲/۵خیلی به اندازه وخوبه ولی بچه های شمایکسالشونه یاقدشون بلنده که به نظرنمیان یاشماچون مادری کلابچه هاتوتپل نمیبینی. ...منم قبلناهمینطوربودم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استخون بندیشون شاید درشته، یا اینکه تو پُر هستن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم من اصلااااا به حرفایی که مرکز بهداشت میزد کار نداشتم انگار وظیفه داشت بهم استرس بده فقط ویزیت پزشک انجام میدادم برای راحتی خیالم بهداشت یه بار میگفت لاغره،یه بار میگفت چاقه،یه بار میگفت دور سرش کمه ،یه بار میگفت قدش خوب نرفته بالا در صورتی که پزشک خیلی راضی بود
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
پسر من ٣ سال و ٩ ماهشه،،، ١٣٨٠٠ کیلوئه، اینقدر حرص میخورم از کم وزنیش، اما ماشالله شیطونه، خوراکشم خوبه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بهداشتیا حرف مفت زیاد میزنن،،، پسر کوچیکمو برای واکسن ٦ ماهگی بردم، گفت وزنش زیاده، بهش رژیم بده، اما من فقط گفتم چشم، اما کیه که گوش بده
دوتا بچه اولم خیلی کم وزنن، این یکی حالا یه کم تپلیه، تازه دارم میفهمم بچه چیه
همین بهداشت چه استرسی به من داد واسه دوماهگی رفتم گفت دور سرش کوچیکه خوب نیست
چقدر گریه کردم سه تا دکتر بردم گفتن خیلی هم خوبه
تا مدتها متر دستم بود مرتب دور سرشو اندازه میگرفتم که خدا رو شکر رشدش خیلی هم خوب بود
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست