2777
2789

من ۲۷ سالمه میخوام برای پیشگیری از خط افتادن خط خنده بوتاکس کنم دکتره گفت سالی دو بار باید انجام بدی نظرتون چیه کسی انجام داده؟ باید چکار کنیم هر نکته ای میدونید بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انجام دادم پیشونیمو ۲۳ سالمه 

آره ۶ ماهی یک بار باید انجام بدی

اما خط خنده رو فکر کنم فیلر میزنن نه بوتاکس

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
برای جلوگیری از خط افتادن زیر چشم هم میشه بوتاکس انجام داد؟

نه زیر چشم بوتتکس نمیزنن فیلر میزنن 

اما فعلا زیر چشمتو اصلا فیلر نزن فقط کرم ضر چروک زیر چشمت بزن 

کرمای آردن ویتامین c خوبه 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ممن یه بار رفتم ولی بعد فهمیدم خیلی عوارض داره. دیگه نرفتم

چه عوارضی ؟

بوتاکس اصلا عوارض نداره 

برای جلوگیری از خط افتادن زیر چشم هم میشه بوتاکس انجام داد؟

میشه انجام داد. ولی انجام نده. چون وقتی می خندی ، شدیدا پوست دور بینی و چشمها که به طرف بینی هست . شدیدا پوست جمع و چروک خیلی بدی می گیره و قیاقه آدم وحشتناک میشه.

بوتاکس فقط برای قسمت پیشونی خوبه. 

وقتی دور چشم زده میشه. موقع خنده قیافه خیلی بد و وحشتناک میشه. و به طرز وحشتناک و زشتی پوست بینی چروک و جمع میشه