2777
2789
سلام. من پسرم الان رفته توی 6 ماه و از 3 یا 4 ماه پیش هر وقت سوار ماشین میشه شروع میکنه به گریه و تا از ماشین پیاده اش نکنیم آرون نمیشه ولی کوچکتر که بود توی ماشین میخوابید و الأن چند ماهیه من مجبورم بمونم بیشتر توی خونه و روحیه ام هم خراب داره میشه چون پسرم توی ماشین نمی مونه. لطفاً اگر بچه ای اینطوری بوده به من بگید و آیا بهتر میشه یا نه؟ و علتش رو شما میدونید؟ ممنون میشم
والا اولین بار که می شنوم بچه ها از ماشین می ترسن. البته پسر من تو 7 یا8 ماهگی اینطوری بود ولی نمی ترسید بعد یکی دو ساعت خسته می شد. و شروع به گریه می کرد. به نظر من خسته میشه چون می خواد حرکت کنه و نمی تونه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از جلو نه از بغل ببینه

اگه حالت تهوع باشه روبرو رو ببینه مشکلی نباید پیش بیاد

از صدا ماشین نمیترسه ؟ یه اتفاقی واسش تو ماشین نیافتاده؟
قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد
2810