2777
2789
عنوان

بچه ها نامزد دوستم امشب بهم زنگ زد

538 بازدید | 21 پست

بچه ها نامزد دوستم امروز بهم زنگ زد قراره با دوستم ازدواج کنن بابای دوستم راضی نیست خلاصه قرار شد پسره بره با شوهر خاله دوستم حرف بزنه ک بابای دوستمو راضی کنن خلاصه امشب دوستم گفت نمیتونم گوشی دستم باشه امشب تو به فلانی بگو ک اگ میخوای فردا بیا خونه خالم اینا با شوهر خالم حرف بزن زنگم زد پسره ک بهش بگم اینارا بهم‌گفت توهم اگ خواستم برم بیا😐😐😐اصلا موندم

چرا اینو گفته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا استرس داره گفته شما به خودت نگیر

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
البته خیلیم بهونه میاره یه شب میگه به مامانم گفتم بره خونه دوستم با مامانش حرف بزنه نیم ساعت بعدش گف ...

بچس پسره؟بابا این هنوز قدرت تصمیم گیری نداره دوستت بگو بیخی بابلت حتما یه چیزی میدونه

..........
تو کجا😲 نری ها بعدا بد باشه میگن این نشست زیر پات

والا فعلا این نشسته زیر پام😕رفتار عجیب غریب داره کلی ام بهونه میاره ک نره خونه دوستم میگ من با باباش حرفی نمیزنم رو در رو با کسی حرف نمیزنم

2810