2777
2789
عنوان

فیبروادنوم سینه

475 بازدید | 14 پست

کسی هست عمل جراحی فیبروادنوم سینه انجام داده باشه بیاد کارش دارم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
2
100%
۲
0
0%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای بخیه موند؟ حس میکنم یکم سینم کوچکتر شده.. توروخدا جوابمم رو بده. دیگه در نیومد.؟افسردگی گرفتم

بله جاى بخيه مونده نه ديگه نيومد ولى من سينه هام بازم فيبرو آدنوم داره چون اندازه هاش كوچيكه اونارو عمل نكردم اينيكى خيلى بزرگ شده بود كوچكى سينه ربطى بع فيبروآدنوم نداره اكثرخانوم هايكى ازسينه هاشونو كوچيكه دركل نگران نباش عملش سرپاييه وچيزخطرناكى نيست فقط سعى كن چيزاى هورمونى نخورى مثل مرغ يا قرص وآمپول پيشگيرى

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

نه عزیزم ولی خیلیارو میبینم مطب دکتر اعظم صلاتی میان برای مشاوره و راجع ب این مشکل میپرسن من اون موقعی دیدم که با عمم میرفتیم برای کارا و چکاپ سرطان سینش . دکتر خیلی خوبیه فوق تخصص توی این زمینه ها 02166909984

بله جاى بخيه مونده نه ديگه نيومد ولى من سينه هام بازم فيبرو آدنوم داره چون اندازه هاش كوچيكه اونارو ...

عزیزم یکم اروم شدم با حرفات. از بس میرم سونو دیگه میخندن بهم..شبا گریه میکنم..من تو سینه هام کیست دارم ویتامین ای میخورم این فیبروادنوم بود که درش اوردن. چند وقت یکبار میری سونو؟ ممنونم که جوابم میدی

عزیزم یکم اروم شدم با حرفات. از بس میرم سونو دیگه میخندن بهم..شبا گریه میکنم..من تو سینه هام کیست دا ...

تندتند لازم نيست انجام بدى هرشش ماه انجام بده ببين اندازه اش ثابت ميمونه يابزرگترميشه اگه بزرگتربشه بايدبرى عمل كنى كه يه عمل سرپاييه راحته خودكيست هاهم خطرناك نيستن اصلا نگران نباش سونوهاتو به يه جراح عمومى نشون بده تابگه نيازبه عمل داره يانه

تندتند لازم نيست انجام بدى هرشش ماه انجام بده ببين اندازه اش ثابت ميمونه يابزرگترميشه اگه بزرگت ...

گلم فیبروادنوم رو عمل کردم الان از جای عمل ناراحتم که مونده با اینکه انگار یکم سینم کوچکتر شده اینا ناراحتم میکنن وگرنه عمل کردم.الان سه ماه عمل کردم اما انگار جای بخیه سفت شده اذیتم میکنه هی میرم سونو میگمش انگار یکی دیگه به وجود اومده .توهم جای عمل اذیتت میکرد؟

گلم فیبروادنوم رو عمل کردم الان از جای عمل ناراحتم که مونده با اینکه انگار یکم سینم کوچکتر شده اینا ...

نه به وجودنمياد دوباره نگران نباش من الان بعد٤سال جاى عملم هس هنوز بعدشم الان سالى يبارميرم سونو

نه به وجودنمياد دوباره نگران نباش من الان بعد٤سال جاى عملم هس هنوز بعدشم الان سالى يبارميرم سونو

اوایل بعد از عمل اذیت بودی جای بخیه ها سفت شده انگار حس سنگینی میکنم. ممنون که جوابم میدی

اوایل بعد از عمل اذیت بودی جای بخیه ها سفت شده انگار حس سنگینی میکنم. ممنون که جوابم میدی

طبيعيه چون اولشه عادت ميكنى

2810