2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420118 بازدید | 5271 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم اصلا مبله استیل دوس ندارم خونه رو بیش از حد سلطنتی میکنه و قیمتش خیلی بالاست.اما خواب هرکس ی سلیقه ای داره واسه خودش.این عکسه بالا هم ی نمونه مبله استیل هست که با کنسول و میز تلویزیون و مبل همه ست هستن.بعضی ها این مبلارو خیلی دوس دارن
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
2805
جودی ابوت عزیز برای اینکه پیدام کنی راحت روی قلب بالای صفحه کلیک کن تا تاپیک بره جز علاقه مندیهات.و بعدشم از بالای صحه کنار اسم کاربریت روی نی نی سایت من کلیک کن و از منوی سمت چپ وارده مباحث مورده علاقت بشو.اینجوری اینجارو گم نمیکنی
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
من نمخوام فقط عکس باشه ها تبادل نظر هم بکنیم با هم.اگر کسی سوال داره بپرسه و اگر کسی وسیله های داره که از مارک و ایناش راضی نیست اینجا بگه و اگرم راضیه ذکر کنه ممنون میشماینجوری یه تاپیکه مفید میتونه باشه
وای دختره مامان عالیه

دستت درد نکنه

خیلی تاپیک جالبیه فقط یه خواهشی ازتون دارم

اگه میشه لطفا تاپیک همیشه برقرار باشه
خدایا من اگر بد کنم ، تو را بنده ى دیگر بسیار است. تو اگر با من مدارا نکنى ، مرا خدایى دیگر کجاست ؟
من خودم با عشق و علاقه تاپیک زدم حتی نمیتونید تصورشم بکنید که چه قدر به موضوعه تاپیک علاقه دارم برای اینکه تاپیک پا بر جا بمونه بیشتر از هرچیز کاربرا تاثیر دارن که خوششون بیاد و استقبال کنن منم ادامه میدم و همه ی سعیم رو میکنم تا عالی باشه تاپیک
ما یه زمین خریدیم بعد عید قراره خونه بسازیم به این چیزا خیلی احتیاج دارم اخه واسه خونه جدیدم اصلا نمیخوام وسایلمو ببرم جز یکی دو قلم میخوام همه چی رو از نو بخرم
خدایا من اگر بد کنم ، تو را بنده ى دیگر بسیار است. تو اگر با من مدارا نکنى ، مرا خدایى دیگر کجاست ؟
2810