2777
2789
عنوان

میکرودرم واقعا خوبه ؟؟ تاثیر داره واسه پوست ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64415 بازدید | 45 پست
برای اطلاعات بیشتر در ضمینه بوتاکس میتونید به سایت کلینیک پینکسل برید اطلاعات آموزنده و خوبی داره در مورد موارد زیر میتونید اطلاعات کسب کنید  

کلینیک پینکسل

لیزر موهای زائد

بوتاکس

از بین بردن سیاهی دور چشم جوابگوی سئوالات شما به صورت آنلاین هستیم در صورت آفلاین بودن پشتیبان میتوانید با شماره کلینیک پینکسل تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید تعرفه قیمت خدمات در هر صفحه ای موجود است اینم آدرس وب سایتش pinkcell.net  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام گلم . منم صورتم خیلی لک داشت و البته تیرگی و جوش دار بود با چند دوره میکرودرم ابریژن  صورتم عالی شد البته ضد افتاب  دایم استفاده میکنم  .  خیلی با دقت برام انحام میدادن .موادی که برام استفاده میکردن مری کور و تالگو بود . خداییش کارشون عالیه .  اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲    ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ البته قبلا جاهای دیگه رفتم وپاکسازی پوست انجام دادم ولی بینتیجه بود  . اما اینحا کارشون خیلی عاایه و خوب نتیجه گرفتم.

سلام 

من خواهش ميكنم اون حالت خود زشت پنداري ذهنتونو اول درست كنيد بپذيريد كه زيبا هستيد و تو مغزتون ي چيزي داره اشتباه پيام ميده، قبول كنيد درصد بالايي از زنان زيبا پوستشون مثل هر آدم طبيعيه ديگه اي بافت داره منفذ داره جوش ميزنه نسبت به تغذيه و اعصاب گاهي شادابه گاهي مزخرفه .... اينو بپذيريد. عكس هاي اينستا، فيلم ها ... همه فيلتر دارن و كمتر كسي اينو ميگه. از نزديك همه بطور طبيعي پوستشون ايرادات خودشو داره. دنبال اين كارا نريد. هم موقته هم مخرب. ميكرودرم ساده ترينه كاره بيخطره و تو آرايشگاها حتي انجام ميشه،درست، ولي من پيش دكتر و جاي معتبر  انجام دادم و با ي اعتماد ساده و غفلت نابجا زندگيم از اين رو به اون رو شد و روزاي سختي و گذروندم. خيلي چيزا رو از دست دادم و حسرت ها كشيدم. روز و شبم كابوس بود. خيلي سخت به زندگي برگشتم. بجز از دست دادن زيبايي و جذابيتم سلامتي بي نقص پوستمو از دست دادم. پوست كاملا ارثي و ژنتيكي هست. با اين كارا فقط ي مقطعي پول خرج ميكنيد احساس زيبايي ميكنيد ولي در واقع به سلامت جسم و روانتون آسيب ميزنيد. پوست خيلي حساسه، خيلي نازكه، ي لايه اس براي محافظت از اجزاي داخلي. داخلش پره عصبه و كارش حفظ سلامته و شما فقط ازش توقع زيبايي داريد. دوسش داشته باشيد. از سن پايين كرم و پنكك نزنيد كه به مرور پوستتون پير بشه . از هميشه عالي بودن دست بكشيد . خودتونو بپذيريد و كسي و تحت تاثير قرار نديد. شما بجز پوست زنده تون با ساير اجزاي صورت و بدنتون زيباييد، ارايش چشم ارايش لب ... اينا هم شمارو جذاب ميكنن. شخصيت و رفتار و كلامتونم كه بماند. مواظب نعمت هايي كه خدا بهتون داده باشيد ممكنه وقتي فكرشم نميكنيد بوسيله خودتون از دستشون بديد و براي هميشه همه چي تغيير كنه و درست نشه. حتي كرم هايي كه دكترا ميدن عالي ترينشون گرون ترينشون مواد شيميايي دارن، يا در بهترين حالت همون مواد گياهي دم دست خودتون هستن. مواظب هر چي كه هستيد باشيد. هيچ معجزه اي جز عشق به خودتونو بي توجهي نسبت به افكار اطرافيان چاله هاي صورتتون يا جاي لك جوش و خود جوشو خوب نخواهد كرد. چون اين پوسته كه ي عده دارن با تبليغ و ايجاد نياز در شما باهاش تجارت ميكنن. بلايي هم سرتون بياد كسي مسئوليت قبول نخواهد كرد و عذاب وجدان نخواهد گرفت. خودتون مراقب خودتون باشيد.

منم انجام دادم واقعا راضی بودم 

من پیش دکتر افخمی انجام دادم لک صورتم که بعد زایمان به وجود اومده بود کاملا برطرف شد خیلی هم منصف هستن. 

واقعا نوش جونشون پولی که گرفتن 

اینم شماره اشونه : 09128941638_44264047

آره عزیزم من پوستم جای جوش داشت ، رفتم پیش دکتر روغنی میکرودرم انجام دادم لایه برداری کرد خیلی پوستم روشن و خوب شده. این شماره مطب دکتر ایمان روغنی متخصص پوست و مو 021۸۸۶۵۵۶۸۳

واسه چه کاری میخوای میکرودرم انجام بدی عزیزم؟

من خودم برای رفع چین و چروک رفتم انجام دادم و واقعا هم موثر بود دکترمم دکتر روغنی بودش

البته گفت چون چین و چروک های صورتم هنوز به اون شدت زیاد نیست این روش جواب میده

سلام دوستای گلم🙋‍♀️

☘️ما گروه بازرگانی رویال اورینت هستیم☘️

شرکت ما محصولات مراقبت پوست، پزشکی، آرایشی و بهداشتی با درجه کیفیت A رو از کشور ژاپن 🇯🇵  و  آمریکا 🇺🇸 وارد میکنه. ما امکان خرید برند های معتبر فعال تو زمینه مراقبت پوست مثل

✅ محصولات DHC ژاپن با ۴۰ سال سابقه

✅ محصولات KOSÉ ژاپن با ۶۵ سال سابقه

✅ محصولات TREE OF LIFE آمریکا

✅ محصولات ضد ویروس AIR DOCTOR ژاپن

و ...

برای شما که اهمیت ویژه ای به کیفیت و اصالت کالا قائل میشی فراهم کردیم.

خوشحال میشیم اگه با نظراتتون ما رو تو این مسیر کمک کنید 😊😉

میتونین از طریق راه های زیر با ما در ارتباط باشین و سفارش ها و یا نظرات ارزشمند خودتون رو ثبت کنید

صفحه اینستاگرام:

https://www.instagram.com/royal.orient/

واتساپ:

00817085757978 

من کهمیکرودرمی انجام دادم خیلی واسه پوستم موثر بود 

تمام پوست مرده های پوستم از بین رفت 

البته من رفتم پیش دکتر آزیتا مولازاده تو صادقیه. هم دستگاهشون خوب بود هم کار خانم دکتر فوق العااده اس

من راضی ام ازش