2777
2789
سلام دوستان؛ من تو هفته ی هشت بارداری هستم الان تو سونو فهمیدم یه هماتوم به سایز ۳۸.۱۲ دارم خیلی نگرانم هفته ی گذشته هم خونریزی زیادی داشتم؛ خیلی نگرانم جای خطر داره ؛ آیا سایزش خیلی بزرگه یا نه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دوتا هماتوم 5 و 6 سانتی داشتم و خونریزیه زیاد استراحت مطلق و امپول و شیاف استفاده کردم ولی خیلی زمان برد تا مشکلم حل شد حدود 2 ماه خوابیده بودم از هفته 11 این اتفاق واسم افتاد نگران نباش اگه دراز بکشی و کار نکنی کاملا استراحت باشی به مرور زمان جذب میشه
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
سمی و نارنیای عزیز ممنون از راهنماییتون شما حالا نی نی هاتون به سلامتی به دنیا اومدن یا هنوز ت‌و دوران بارداری هستین؟ روزی سه تا آمپول پروژسترون و یه شیاف میزارم من مشکل انعقادیم دارم و هر روز یه کلگزانم میزنم اینا در بهتر شدنش اثری داره البته استراحتمم تقریبا مطلقه
عزیزم استراحت کاملا مطلققققققق کاملا مطلق من هنوز زایمان نکردم.روزهای اخر بارداری هستم من روزی سه تا شیاف و روزی دوتا امپول سلکسان میزدم
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
منم هماتوم داشتم دکی آسپرین داد و شیاف و استراحت ... هفته 8 ولی خداروشکر جذب شد ... الانم نی نیم 5 ماهشه .. عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن جذب میشه انشالله
خدایا مواظب همه نی نی ها باش.خاله ها میشه برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خداجونم شکرت ...
هیرو جان نگران نباش عزیزم. من تو هفته 7 داشتم و اندازشو ننوشته بود فقط نوشته بود کمتر از یک سوم ساک بارداری رو اشغال کرده. تقریبا 10 روز بعدش یدفعه خونریزی کردم و دکتر بهم شیاف داد و گفت فقط استراحت کن. تو اون خونریزی هماتومم یکدفعه دفع شد و از بین رفت. الانم به لطف خدا تازه وارد 8 ماه شدم و وضعیت نی نی هم خوبه. توکلت به خدا باشه و استراحت کن.
الهی، مرا آن ده که آن به.
سلام دوستان منم دارم. یک سوم ساک رو گرفته. اما بهم استراحت مطلق نداد . شیاف و استراحت نسبی. من فیبروم هم دارم که به ساک فشار وارد کرده خیلی نگرانم. بارداری اولم سقط شد خیلی ضربه خوردم نمیخوام اینو از دست بدم. هفته هفت رو تموم کردم