2777
2789

سلام خوبین نیت کنید برای حاجاتتون و آرامش دل امام زمان🌷و صلوات هدیه کنید ب حضرت ابالفضل آن شاالله بحق مردانگی و وفای حضرت ابالفضل و مادر گرامیشون همگی حاجت روا و خوشبخت و سلامت باشید💖❤️🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبخت باشی آن شاالله ❤️ واجب نیست ولی اگه بگی خیلی بهتره دعا برای امام زمانه دیگ🌷

مرسی گلم شما هم همینطور لطفا برای ازدواجم دعا کنید❤منم اگر قابل باشم برای شما دعا میکنم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
مرسی گلم شما هم همینطور لطفا برای ازدواجم دعا کنید❤منم اگر قابل باشم برای شما دعا میکنم

ان شاالله خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه برای ازدواج و خوشبختی مریم و فریبا دعا کن💖❤️🌷

ان شاالله خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه برای ازدواج و خوشبختی مریم و فریبا دعا کن💖❤️🌷

الهی به حق آقا ابوالفضل خواسته دلتون با حکمت خدا یکی باشه و دعاهاتون اجابت به خیر بشه🌹🌹🤲🤲

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
2810