2777
2789

شان نزول آیه ی معوذتین به خاطر دفع جادو و جنبله😐من فکر میکردم جادو خرافاته

شان آیه ی وان یکاد دفع چشم زخم

● نزول معوذتین جهت رفع بیماری از پیامبر (صل‍ی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) بر اثر سحر یک یهودى‏

مردى یهودى رسول خدا (صل‍ی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) را جادو کرد، و در نتیجه آن حضرت بیمار شد، جبرئیل بر او نازل گشته دو سوره معوذتین را آورد و گفت: مردى یهودى تو را سحر کرده و سحر مذکور در فلان چاه است، رسول خدا (صل‍ی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) على (علیه‌السلام) را فرستاد آن سحر را آوردند، دستور داد گره‏هاى آن را باز نموده، براى هر گره یک آیه بخواند، على (علیه‌السلام) هر گرهى را باز مى‏کرد یک آیه را مى‏خواند، به محضى که گره‏ها باز و این دو سوره تمام شد، رسول خدا (صل‍ی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) برخاست، گویا پاى‏بندى از پایش باز شده باشد.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤      لینک حذف تاپیک                                       بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐

خب یکی طلسمو پیدا نکنه باید چیکار کنه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه اولین باره میشنوم ممنون بخاطر این داستان 

من تا قبل اینا فکر میکردم پیامبر قدرتش اونقدره که سحر و جادو روش تاثیری نداره

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
کدوم دو آیه؟

سوره ی فلق و ناس

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
تازه اولین باره میشنوم ممنون بخاطر این داستان من تا قبل اینا فکر میکردم پیامبر قدرتش اونقدره که سحر ...

تاثیر داشته ؟ تاثیر داشته یعنی پیامبر مریضی ش طولانی میشد و نمیتونس به کارها و رسالتش برسه و کلا زندگیش نابود می شد ، نه اینکه یکی از بزرگترین فرشته ها بیاد شخصا برای طلسم رو‌نابود‌کنه و بره عزیزم