2777
2789
عنوان

کم شدن شیر یک سینه

281 بازدید | 4 پست
سلام دوستان، توروخدا کمک کنید الان چند روژه شیر تو سینه چپم نمیاد خیلی شل شده سینم،فقط سینه راستم شیر داره و پسرم الان ۴ ماهشه هیچی هم غیر شیر من نمیخوره پستونک و شیشه شیر هم نمیگیره،کسی تجربه داره همه میگن دیگه شیرت بر نمیگرده،دارم از غصه میمیرم :'(
آنقدر که من از فرزندانم آموختم به آنها نیاموختم.من ممنون فرزندانم هستم که به من این فرصت را دادند که با آنها کودکی کنم و بزرگ شوم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اون سمت که نداره شب از 12 به بعد بهش بده پرشیر میشه
تاحالا دقت کردی یه بچه 6ماهه چطوری انگشتت رو تو دستش میگیره؟ان شالله 6ماهه امام حسین (ع) دستت رو همونطوری بگیره....من معجزه خدا رو دیدم...بهش اعتماد کنید
کلی لطف کردین عزیزان،خیلی نگرانم آخه چون شیر نداره پسرم اصلا زیاد مک نمیزنه،همه میگن اون یکی هم شیرش تموم میشه این بیشتر اعصابمو خورد کرده :'(
آنقدر که من از فرزندانم آموختم به آنها نیاموختم.من ممنون فرزندانم هستم که به من این فرصت را دادند که با آنها کودکی کنم و بزرگ شوم.