2777
2789
عنوان

من هفته ی 35 هستم یه سوال

377 بازدید | 15 پست
22 فروردین رفتم سونو 33 هفته نشون داد در حالی که باید 35 هفته میشدم الان میخوام ببینم دکتر من با سونو منو سز میکنه یا اخرین پریم که 20 مرداد بودم؟؟؟؟
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر خودت سونو میکنه؟ممکنه خطا باشه؟ تاریخ پری اصولا ملاکه و غربالگری
اللهم صل علی محمد وآل محمد.عجل فرجهم. خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هزاران بار شکرت.خودت مراقب فرشته کوچولو منو و عشقم باش.اللهم صلی علی محمد وال محمد عجل فرجهم
بستگی به رشد بچه هم داره
اللهم صل علی محمد وآل محمد.عجل فرجهم. خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هزاران بار شکرت.خودت مراقب فرشته کوچولو منو و عشقم باش.اللهم صلی علی محمد وال محمد عجل فرجهم
اره برو گاهی خطا میکنن
خب نینی داشته استراحت میکرده.نه برو انشاالله نینی خوب رشد کرده سروقت زایمان میکنی.چهار مغز و دلستر و کباب زیاد بخور.مارا هم موقع زایمانت یادت نره
واسه من همینطوری شده. سونوهام همه 2 هفته عقب تر نشون دادن. دکترم گفت بچه ام یکم ریزه پس صبر کن هفته های آخر خیلی مهمه واسه بچه. الانم 4 روز دیگه مونده تا زایمان خدارو شکر علایم زایمان نداشتم. و فهمیدم دکترم تصمیم درستی گرفته.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
بستگی داره دکترت چه تصمیمی بگیره عزیزم. بهش اعتماد کن و نگران نباش.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️