2777
2789
عنوان

دروغی ک بهم گفت ....+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تموم شد

اینک اولش ب زنش شک کردم 

گفت کاش مالی بود کاش محل کارم بدد عاطفی هست 

و ۳ساله ازدواج کرده و همسرش تحصلیکرده نبوده خودش بهش کار یاد داده شاعل شده

تو مراحل طلاقم اگر سوالی در مورد دادگاه رو بلد باشم بهتون میگم

بنظرم میخواسته یک جوری سر حرف رو بازکنه. و حرفاش الکی هست. چون بیشتر چرت و پرت میگه تا واقعیت نه اسمی ازکسی برده و نه ازخیانتی که کرده خیلی سربسته و نامفهوم صحبت کرده 

بنظرم میخواسته یک جوری سر حرف رو بازکنه. و حرفاش الکی هست. چون بیشتر چرت و پرت میگه تا واقعیت نه اسم ...

اره 

اولش گفت کاش مالی بود

بعد گفت کلاهبرداری مالی کرده

نمیدونم فازشو ولی کلا حوصله جواب اینجور ادما رو دادن رو ندارم اصلا معلوم نیس چی میگخ

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

میخواد با موش مردگی و حرف های الکی شما رو جذب خودش کنه ک براش دلسوزی کنی و شمام دردودل کنی و اینجور یه چیزهایی شروع بشه بینتون واسه همینه ک اصرار داره باهاش کار کنی اصلا تابلووووووو بود

میخواد با موش مردگی و حرف های الکی شما رو جذب خودش کنه ک براش دلسوزی کنی و شمام دردودل کنی و اینجور ...

امروز تو واتساپ بلاک کردم 

دیگم نمیخام براش کار کنم

از ادم دروعگو متنفرم 

کاش رک میگفت میخاد باهام باشه ک بگم ن ولی کینه نگیرم و ب کارم ادامه بدم 

ولی با اینکارش لزش متنفر شدم و فرار کردم

امروز تو واتساپ بلاک کردم  دیگم نمیخام براش کار کنم از ادم دروعگو متنفرم  کاش رک میگفت ...

دقیقا  ...بقول داداشم ادم با حقیقت داغون بشه بهتره تا با دروغ آروم بشه یا ترحمت جلب بشه چون کسی ک دروغ میگه و داستان بافی میکنه واقعا ذهن مریضی داره و خطرناکه بقول اونا ک میگن بدن هر...زه بهتر ذهن هر...زس..ت