2777
2789
عنوان

خدایاااا چقدر بدبختم با دوقلوهام, روزگارم سیاه شده روانی شدم ,

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 69 پست
سلام عزیزم حق با توئه من یه دونه دارن خسته میشم ولی به جای شکایت دنبال راه حل باش خودتو جمع و جور کن ببین باید چیکار کنی تا میتونی سیرشون کن حمام گرم ببر خسته بشن غذاهای چرب بده آهن خیلی مهمه با سرنگ بریز ته حلقشون پشتش آب پرتقال بده باید جدا بخوابن باشوهرت تقسیم کن سر یه ساعت خاص هوای اتاقو زیاد گرم نکن خاموشی بزن هرکدومو تو یه اتاق رو پا بخوانید یک هفته سخته ولی عادت میکنن اوایل هی بیدارمیشن ولی تسلیم نشو عادت میکنن داآبیدادوجیغ بدتر خوابشونو میپرونه عزیزم حمام زیاد برو به خودت فکر کن
🌸🌸برای راه افتادن دخترم یه صلوات میفرستید ممنونم🌸🌸
عزیزم این حالت پسرهای تو رو ٩٠ درسد بچه ها تا ١٨ ماهگی دارن و بهش میگن وحشت شبانه . چاره ای جز صبر نیست ، مخصوصا اگر روز پر هیحان داشته باشن بیشتر بیدار میشن . دختر ٢٠ ماهه من تازه ١ ماهه خوابش درست شده البته ٣ بار برای شیر بیدار میشه
مرسی که دختر من شدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم،خدا یارت باشه. دختر من تا پنج سالگیش کارش همین بود.ده بار تا صبح بیدار میشد و گریه میکرد.الان که هفت سالشم هست باز آرامش کامل نداره..ذات بچه اینطوریه.بیقراره شبها.همش خواب میبینه میپره.البته من تو بارداریم استرس زیاد ذاشتم میگن واسه همونه.. تو که دوتا داری سعی کن کمک بیشتر و بهتری بگیری.پرستارتو عوض کن.برو مدرسه دخترونه.معلمها گزینه های خوبی سراغ دارن..میتونن از شاگرداشون بخوان پیداکنن.نه فقط آشپزی کنه.برای بچه ها بگیر.خودت آشپزی کن اصلا.اون مواظب بچه هاست تو بخواب.تا شب بتونی بیداری رو تحمل کنی.. به نعمتهای زیبایی که خدا بهت داده فکرکن..تحملت زیاد میشه.به اینکه دوتا بچه سالم داری و محتاج نیستی. شبها زیره دم کن یه قاشق بده بخورن.رو شکم و زیر دماغشون روغن بنفشه بمال.خواب شبشونو بهتر میکنه.اون بیقراره رو نوازش کن.من اینارو تازه فهمیدم.خدا یارت باشه خانومی.
ONLY. GOD.
مرسی دوستای خوبم ازراهنمایی همه ممنونم توروخدا دعاکنید بچم ارامش بگیره اونیکی هم با گریه های برلدرش کلافه و عصبی و بیخواب شده, دعاکنید بتونم این روزا رو تحمل کنم, چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که روزها سرشونو ازقصد بزنین و دیوارمیزنن واقعا سردرد میگیرم ازاینکارشون و گریه میکنم و قلبم درد میگیره میترسم بخودشون اسیب بزنن اخه من از ضربه سرخیلی میترسم, قربون همه دوستای خوب نی نی سایت که بهم کمک میکنن
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
سلام ساناز جون نمی دونم منو یادت هست یا نه تو کلوپ دوقلوها من پرستار بچه هام رو نگه می داره چون درس می خونم ولی درکنار نگهداری اینا غذا هم برای ما می پزه می خوای اگه آشنایی مثل خودش داره بهت معرفی کنم شش ساعت در روز می یاد 5 شنبه و جمعه هم نمی یاد ششصد می گیره من ولنجکم پرستارم خونش فرحزاده که مجبورم خودم صبح ساعت هشت نه بیارمش حالا اگه جای نزدیک به تو کسی رو داشته باشه اگه دوست داشتی بهم خبر بده برات بپرسم ازش
Lilypie First Birthday tickers
آتبین و آرتین پسرانی از جنس آسمان [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm_50.gif[/smiley] 92/07/26 دنیا اومدن تا بهم یک چیزایی رو یادآوری کنن شایدم یاد بدن
دوست بیچاره من که سه قلو داره. شوهرش هم بلانسبت گاووووووو . وسعشونم نمیرسه پرستار بگیرن. بیچاره از زور استرس یه پاش فلج شده.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
خیلی سخته بیچاره دوستت شمیم جون .والا ما با یکیش مردیم و زنده شدبم چه برسه به سه تا .. واقعا خدا رحم کنه شما هم خانم اینقدر پرستاراتا و عوض کن تا خوبش گیرت بیاد
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .
ببین خانم ها بعد از زایمان افسردگی رو همه میگیرن شما هم حتما یه روانپزشک برید با دارو کمک میکنه ککه اعسردگی خوب شه کلی بهتون انرزی میده.
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی . . .
یادت باشه که دختران زیادی هستند که زن نمی شوند، زنان زیادی هستند که مادر نمی شوند، مادران زیادی هستند که به راحتی مادر نمی شوند و نوزادان بسیاری هستند که سالم به دنیا نمی آیند، پس از این این که بنده برگزیده خدا هستی که مادر یک کودک سالم هست، خوشحال و شکرگذار باش. بارداری زیباترین تجربه زندگی یک زن است. لذت ببر، تجربه ای که شاید نخواهی بار دیگر تکرار شود. پس لذت ببر
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
من تجربه خودمونو میگم شاید بدرد شما بخوره.. دوقلوها تا مدرسه برن..خیلی نگهداریشون سخته..حالا دعواهاشون تا دوران ابتدایی هم ادامه داره!مامانم یه راهکار داشت..جوجه! مامانم واسمون جوجه میخرید و ما از صبح تا شب درگیر غذا و آب جوجه بودیم..حالا اردک هم میخرید که واسش آب میریختیم که شنا کنه..بعدا بزرگتر شدن و تخم میذاشتن بریم برداریم! همین باعث میشد که ما شبا اینقد خسته بودیم که کاری به کسی نداشتیم..
تاپیک های اشپزی من http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1428478 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1423363 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1386811
ساناز جون منم دوقلو دارم هفت ماههشونه اما همه کارامو خودم میکنم سخته اما خودتو از بین نبر برو از عطاری گل بنفشه بخر بیار یه مشت دم کن بده یه بار یا دو بار تو روز بخورن میخوابن یه هفته بده یه بارشو موقع خواب شب بده خوب میخوابن و عادت میکنن که مثلا ساعت ده بخوابن من اینجوری تنظیم کردم و خداروشکر خواب شب خوبی دارن توهم بکن بی ضرره
2810