2777
2789
یکیشون همش گریه میکنه با اینکه یکسال و یکماهه شب تاصبح ده باربیدارمیشه و جیغ میزنه و اونیکی روهم بیدارمیکنه, روزها ازقصدی سرشوونو بزمین و جاهای دیگه میکوبن, دارم ازپا درمیام نه شب خواب دارم نه روز, خدایاااااا چیکارکنم, چه گناهی کردم اینقدر زجر میکشمممممم
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
ای وای من چقدر سخته ... خدا بهت صبر بده ... پسر منم تا دو سالگی شبها تا صبح بیدار میشد و گریه میکرد اگر میتونی یکی رو بیار چند روزی بهت کمک کنه ... سرشون با کتاب و داستان و تی وی و بازی و ماشین سرگرم کن // سعی کن روزها یکی دوساعت پیش باباشون بزاری و استراحت کن
اون یکی که ارومتره را بده باباش ببره اتاق دیگه بخوابونه که بیدار نشه و کمتر اذیت بشی
لاک پشت ناشنوا تو مسابقه دو برنده میشه میدونید چرا؟ چون حرفهای اطراقیان را که همش میگن این نمیتونه برنده بشه را نمیشنوه این هم دخمل ناز مامانی که تو مسابقه شرکت کرده. خاله ها ببینید چه خوش تیپ شدم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021612502987765

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دختر عموم دوقلو داره که 8 ماهشونه کلا از شنبه تا چهارشنبه خونه مامانشه و اخرهفته ها خونه خودش میاد. تنهایی نمیشه
لاک پشت ناشنوا تو مسابقه دو برنده میشه میدونید چرا؟ چون حرفهای اطراقیان را که همش میگن این نمیتونه برنده بشه را نمیشنوه این هم دخمل ناز مامانی که تو مسابقه شرکت کرده. خاله ها ببینید چه خوش تیپ شدم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021612502987765
روزها پرستارهست اما کارخونه و اشپزی میکنه نمیزسه بمن کمک کنه, اینها هم روز که خیلی کم میخوابن و شیفتی میخوابن, نمیشه شبها پیش باباشون بزارم چون باصدای بچه اصلا بیدارنمیشه و بچه هروقت پستونک ازدهنش بیفته گریه میکنه باید سریع بزارم دهنش, واقعا دارم میمیرم هیچی ازم نمونده,
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
به پرستار بگو غذای دووعده ای بپزه و یکمی کمکت بده. حالا خونه خیلی هم تمیز نبود مهم نیست. خودت مهمتری تا تمیزی خونه.
مامان صدرا پسر شما تاصبح که بیدار میشد گریه میکرد؟ زیاد بیدارمیشد؟ چیکارکردی خوب شد؟ من یکسال دارم ضجه میزنم به دکتر اینا میگم این چشه که اینطوری میکنه! حالا تازه میگه میخوایی ببر دکترمغزواعصاب, اونجا هم که زنگ زدم منشیه گفت باید به بچه داروی خواب اور بدیم تا بخوابه و بعد نوارمغز بگیریم و بعد دکتر ویزیت کنه, نمیدونم این گریه های شبانه طبیعیع یا ببرم مغزواعصاب
عزیزم پسرمن خودبخود سر دوسالگی خوب شد نمیدونم دکترش میگفت بخاطر استرس و حوادثی هس که توی طول روز اتفاق می افته براش ... ولی مامانم میگفت توی بارداری خیلی استرس داشتی همین روش اثر گذاشته ولی الان که 3/5 سالش هس از شب 9 تا صبح 8 راحت میخوابه مگر برای جیش بیدار بشه وگرنه راحت میخوابه
2810