2777
2789
عنوان

مشکلات دو بچه داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 10294 بازدید | 35 پست
با سلام به همه دوستان جدید و قدیمی

از شما دعوت می کنیم که از سری جدید محصولات ایکیا و مادرکر در فروشگاه اینترنتی نی نی بازار دیدن کنید.

http://www.ninibazar.com

به زودی تعداد بیشتری محصولات از این دو مارک به نی نی بازار افزوده می شود.

با ما در تماس باشید: 02122909196
صداى گریه هاى مرا دیر مى شنید ... آن کودک درون که نامش عزیز بود
............ای جانم عززززززززززززیییییییییییییییزم ..خوب پسر گلت که هنوز کوچولو هستش بهتر برایش کادو بگیری و بگی اینو نی نی تودل مامان برایت آورده خیلی اثر داره و محبت میاره برای من و برادرم بزرگتر ها این کارو کردن اما میدانی فاصله سنی شان خیلی کمه ممکنه که بزرگه حسادت کنه مخصوصا که ببینه شما به نی نی شیر میدهی و بغلش می کنی خیلی باید مراقب بزرگه باشی که اسیب نبینه ..الهی .. امیدوارم که هردو نی نی خوشبخت باشن
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ههههههههههههههه هیچ کدوم به پای من نمیرسید !!!!!!!!!!!!

من تا 11 سالگی ( اول راهنماییی ) پیش مامانمم خوابیدم

دستمو مینداختم دور گردنش و سفت میچسبیدمش ! (بیچاره بابام !!!)

بعد که تو 11 سالگی خواهر دار شدم رفتم تو اتاقه خودم و یهو دیگه کاملا مستقل شدم و برای خواهرم مثل یه مادر

بودم و همه کارهاشو میکردم ! و مامانم فقط شیر میداد .

الان هم پسر خودم تا چند روز دیگه 6 ماهش کام میشه و میخوام جداش کنم و الان چیزی متوجه نمیشه

و نمیفهمه که کی پیشش خوابیده. فقط هر وقت بیدار شد میرم شیر میدم.

البته یه بار وقتی 53 روزش بود به مدت 3 شب گذاشتمش تو تخت خودش و من و همسرم تو تخت خودمون بودیم

ولی بعد متوجه شدیم که بعد از اون جریان خیلی تو خواب بغض شدید میکرد و با استرس از خواب میپرید.

شوهرمم گفت جداش نکن فعلا نوزاده و گناه داره و بوی مادرشو میخواد حس کنه و آرامش داشته باشه.

بعد شوهرم سی دی های دکتر هلاکویی رو گرفت ( روانشناس کودک ) و گوش کرد و گفت که آقای دکتر تاکید دارن

که زمان جدا خوابیدن بچه ها از 6 ماهگیه.نه کمتر نه بیشتر.

تا قبلش چون نوزادن از نظر شیر دهی و عاطفی وابسته هستن درست نیست تنها باشن

بعدش هم اگه بخوان تا یکسالگی پیش والدین باشن دیگه خیلی وابسته میشن و جدا کردنشون سخت میشه

و به خودشون آسیب میزنه.

پس بهترین زمان همون 6 ماهگیه که هنوز درک درستی از اطرافش هنوز نداره.

موفق باشید همه مامانای گل

بچه های من دو سال و نه ماه اختلاف دارن هیچوقت چهار تایی نخوابیدیم. حتما برزگه رو قبل از اومدن نینی جدا بخوابون. راهش هم اینه که پیشش توی اتاقش بخوابی تا خوابش ببره بعد بری سر جای خودت. اوایل به این صورت بعد کم کم با کتاب و قصه و بهش می گی بخواب من برم دستشویی بیام، می ری زود بر می گردی بعد فردا شب همین کارو می کنی یکم طولانی تر به همین صورت ادامه می دی تا اینکه می بینی قبل از اینکه برگشتی خوابش برده. کم کم یاد می گیره جدا بخوابه. یک شبه اتفاق نمی افته.

اوایل نینی دوم پیش ما می خوابید ولی چون مامانم پیشمون بود اولی هم پیش اونا می خوابید و حسودی نمی کرد. ولی دومی رو هم از سه ماهگی جدا کردم و الان که یکسالشه خیلی راحتم. هر وقت هم نصفه شب شیر می خواست از اتاقم می رفتم سراغش ولی گاهی بر نمی گشتم سر جام. اما خیلی بهتر از اینه که همه با هم بخوابیم.

خدا رو صد هزار مرتبه شکر اصلا هم حسودی نکرد. الان یکم نسبت بهش حساس شده ولی دارم اونو هم حل می کنم.
من یه دوره کلاس مشاوره کودک گذراندم و اقای دکتری که بهمون مشاوره میداد بسسسسسسسسسسسسسیار تاکید کرد که بچه ها باید از 6 ماهگی جدا بخوابند و تاکید داشت که باید در اتاق پدر ومادر قفل باشد ومیگفت برای بچه های شیرخوار باید یک میکروفن گذاشت کنار تختشان که هر موقع گریه میکنه مادر صداشو بشنوه وبره بهش شیر بده

وبچه های بزرگتر هم اگر گریه کردن وامدن پشت دراتاق مادرباید بره توی اتاق خود بچه وپیشش بخوابه تا خوابش که برد برگرده سر جاش بخوابه و شاید چند هفته طول بکشه تا بچه عادت کنه .